Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Δέχτηκα τεράστια πίεση να γδυθώ σε πολλές ταινίες

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Δέχτηκα τεράστια πίεση να γδυθώ σε πολλές ταινίες Facebook Twitter
EPA
0

Μία από τις πολύ δύσκολες στιγμές της καριέρας της, κατά την οποία αναγκάστηκε να υπερασπιστεί τον εαυτό της στο πλατό, ώστε να μην γδυθεί «για τις ανάγκες των γυρισμάτων», μοιράστηκε η δημοφιλής ηθοποιός, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Μιλώντας στο περιοδικό People αυτή την εβδομάδα, εξομολογείται ότι στις πρώτες της ταινίες, είχε αρνηθεί έντονα και επανειλημμένα να γυρίσει γυμνές σκηνές, παρά τις τεράστιες πιέσεις που δέχτηκε κατά καιρούς.

«Δεν ξέρω αν είχα την αυτοπεποίθηση ή με συμβούλευαν άλλοι. Υπήρχε τεράστια πίεση να βγάλω τα ρούχα μου», δηλώνει η 52χρονη Πάρκερ στο κεντρικό θέμα του περιοδικού.

Όπως μάλιστα εξομολογείται, σε κάποια περίσταση είχε βάλει ακόμα και τα κλάματα από τον εκνευρισμό που της προκάλεσε το κακό κλίμα «πίσω» από τα γυρίσματα. 

«Μονολογούσαν μπροστά μου "Η Σάρα Τζέσικα θα κάνει γύρισμα γυμνή αύριο" κι εγώ σκεφτόμουν πως δεν υπήρχε περίπτωση (...) Ο ατζέντης μου (Κέβιν Χουβέιν) έστειλε ένα αυτοκίνητο και ένα αεροπορικό εισιτήριο και μου είπε: «Αν οποιοσδήποτε σε υποχρεώσει να κάνεις κάτι που δεν νιώθεις άνετα να κάνεις, μην το κάνεις».

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Δέχτηκα τεράστια πίεση να γδυθώ σε πολλές ταινίες Facebook Twitter
EPA

Μετά τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του θεάματος, από τον περασμένο Οκτώβριο, η Πάρκερ αισθάνεται τυχερή που υπήρχε κάποιος να την υποστηρίξει - «σε αυτή την περίπτωση άνδρας».

Η ίδια δεν θεωρεί «μεμπτές» τις γυμνές σκηνές των συναδέλφων της, αλλά, όπως λέει, εκείνη δεν νιώθει άνετα.

«Δεν είναι ζήτημα ηθικών αξιών. Δεν κρίνω κανένα. Απλά ποτέ δεν το αισθάνθηκα έτσι (...) είναι υπέροχο για μία γυναίκα να κάνει γυμνές σκηνές, αρκεί να είναι επιλογή της».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM