Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς θέλει να κάνει αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Τραμπ

Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς θέλει να κάνει αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Τραμπ Facebook Twitter
EPA
1

Έτοιμη να μιλήσει για τη φημολογούμενη σεξουαλική σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ, δηλώνει η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Η κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ, θεωρεί πως ο δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κοέν, αθέτησε τη μεταξύ τους δεσμευτική συμφωνία «σιωπής», μιλώντας ανοικτά σε πρόσφατη συνέντευξή του. 

Ο Κοέν παραδέχθηκε, χθες, στους New York Times ότι πλήρωσε μία εξαψήφια αποζημίωση στην Ντάνιελς από τις προσωπικές του οικονομίες.

Ο ίδιος διαβεβαίωσε πως ούτε ο Οργανισμός του Τραμπ ούτε η προεκλογική του καμπάνια είχαν οποιαδήποτε σχέση με τη συναλλαγή ύψους 130.000 δολαρίων.

Ο Κοέν υποστήριξε μάλιστα πως κανένας από τους δύο φορείς δεν τον αποζημίωσε για τα χρήματα που είχε δώσει στην πορνοστάρ.

«Όλα είναι εκτός τώρα και η Στόρμι θα πει την ιστορία της», προειδοποίησε η ατζέντης της ηθοποιού, Τζίνα Ροντρίγκεζ.

Η Ντάνιελς είχε μιλήσει πρώτη φορά για την φερόμενη εξωσυζυγική σχέση του Τραμπ μαζί της, το 2011. Σύμφωνα με το AP, το περιοδικό Touch Weekly δεν είχε δημοσιοποιήσει τότε την συνέντευξη, λόγω των απειλών μήνυσης από τον Κοέν. 

Ο ιστότοπος The Dirty δημοσιοποίησε ένα άρθρο, όπου υποστήριζε πως η Ντάνιελς είχε εξωσυζυγική σχέση με τον Τραμπ για έναν ολόκληρο χρόνο, το 2006, και ενώ ήταν παντρεμένος, για περισσότερο από έναν χρόνο, με την Μελάνια Τραμπ.

Όμως και αυτή η ιστοσελίδα το «κατέβασε» υπό την απειλή μήνυσης, σύμφωνα με τον ιδρυτή του The Dirty, Νικ Ρίτσι.

Η υπόθεση δεν συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών τότε, μέχρι που ένα μήνα πριν τις εκλογές του 2016 το site "Smoking Gun" ξαναέφερε στην επιφάνεια τις φήμες.

Η ατζέντης της πορνοστάρ λέει τώρα πως, «σύντομα», η πελάτισσά της θα ανακοινώσει «πώς και πότε» θα πει την ιστορία της.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια