Ο Μάρλον Μπράντο είχε ερωτικές σχέσεις με τον Ρίτσαρντ Πράιορ και το επιβεβαιώνει η χήρα του

Ο Μάρλον Μπράντο είχε ερωτικές σχέσεις με τον Ρίτσαρντ Πράιορ και το επιβεβαιώνει η χήρα του Facebook Twitter
4

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κουίνσι Τζόουνς δήλωσε πως ο Μάρλον Μπράντο είχε ερωτικές σχέσεις με διάφορους διάσημους άντρες, ανάμεσά τους και τον κωμικό Ρίτσαρντ Πράιορ. Κάτι που ήρθε να επιβεβαιώσει και η χήρα του γνωστού ηθοποιού. 

«Ο Μπράντο ερχόταν μαζί μας για τσα-τσα. Χόρευε με την ψυχή του. Ήταν ο πιο γοητευτικός καριόλης που θα γνώριζες ποτέ. Θα πηδούσε τα πάντα. Τα πάντα! Και γραμματοκιβώτιο. Τζέιμς Μπάλντγουιν. Ρίτσαρντ Πράιορ. Μάρβιν Γκέι», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του στο Vulture, ο 85χρονος μουσικός παραγωγός και αμέσως τα ταμπλόιντ «οργίασαν».

Όμως λίγες ώρες αργότερα, η χήρα του Πράιορ, Τζένιφερ Λι, επιβεβαίωσε στο TMZ πως οι ισχυρισμοί του Κουίνσι Τζόουνς είναι αλήθεια.

Η ίδια εξήγησε πως ο σύζυγός της μιλούσε ανοικτά για το ότι ήταν bisexual και πως κατέγραφε όλες τις συνευρέσεις του με λεπτομέρειες σε ένα ημερολόγιο. 

«Ήταν η δεκαετία του '70! Τα ναρκωτικά ήταν ακόμη καλά. Αν έκανε αρκετή κοκαΐνη, θα πηδούσες και καλοριφέρ και μετά το πρωί θα του έστελνες λουλούδια», δήλωσε η Τζένιφερ Λι, που σκοπεύει μέσα στη χρονιά να εκδώσει το ημερολόγιο με τα απομνημονεύματα του Ρίτσαρντ.

Ο Μάρλον Μπράντο πέθανε το 2004 και ο Ρίτσαρντ Πράιορ το 2005. O Πράιορ είχε παντρευτεί συνολικά επτά φορές με πέντε διαφορετικές γυναίκες. Με την Λι πήραν διαζύγιο μετά από ένα χρόνο γάμου το 1982 αλλά το 2001 ξαναπαντρεύτηκαν και έμειναν μαζί μέχρι τον θάνατό του.

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ήθελα να ξέρω τι θα κάνατε αν είχατε κι εσείς μία τέτοια ευκαιρία για να "κονομήσετε". Θα την κλωτσάγατε;Εν πάση περιπτώσει, εγώ δεν βλέπω κάποια ασέβεια προς πεθαμένο το να εκδώσεις το ημερολόγιό του. Αν δεν το επιθυμούσε ο ίδιος δεν θα έγραφε τα απομνημονεύματά του.