Η Κάιλι Τζένερ μόλις ανακοίνωσε πως γέννησε!

Η Κάιλι Τζένερ μόλις ανακοίνωσε πως γέννησε! Facebook Twitter
2

Κι όμως όχι απλά ήταν έγκυος, αλλά γέννησε κιόλας. Η Κάιλι Τζένερ μόλις ανακοίνωσε πως έγινε μητέρα και έδωσε τέλος σε ένα τεράστιο όργιο φημών και μυστικοπάθειας που κράτησε μήνες.

Έχοντας περάσει όλο αυτό το διάστημα μακριά από τις κάμερες και τη δημοσιότητα, τα νέα σοκάρουν τους φανς γιατί όλοι περίμεναν ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και τελικά ήρθε ανακοίνωση για το μωρό που γεννήθηκε.

Η Κάιλι Τζένερ μόλις ανακοίνωσε πως γέννησε! Facebook Twitter

Η Κάιλι Τζένερ και ο Τράβις Σκοτ έγιναν γονείς την Πέμπτη και ανακοίνωσαν πως έφεραν στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

Η Τζένερ δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο 11 λεπτών στο YouTube το οποίο φέρει τίτλο "To Our Daughter" και δείχνει πλάνα από από όλη την περίοδο της εγκυμοσύνη της.

 

Η Τζένερ ζήτησε συγγνώμη που άφησε τους φανς της στο σκοτάδι όλο αυτό το διάστημα και εξήγησε με μια ανακοίνωση τους λόγους.

«Συγγνώμη που σας άφησα στο σκοτάδι.

Καταλαβαίνω ότι έχετε συνηθίσει να σας παίρνω μαζί μου σε όλα μου τα ταξίδια.

Η εγκυμοσύνη μου ήταν ένα από αυτά που διάλεξα να μην μοιραστώ με όλο τον κόσμο.

Ήξερα για τον εαυτό μου, ότι χρειαζόμουν να προετοιμαστώ για αυτό το ρόλο της ζωής μου με τον πιο θετικό, απαλλαγμένο από άγχος και υγιεινό τρόπο που γνώριζα.

Δεν υπήρχε κόλπο, δεν σχεδίαζα καμία μεγάλη πληρωμένη αποκάλυψη.

Ήξερα ότι το μωρό μου θα ένιωθε κάθε συναίσθημα και στρες, έτσι επέλεξα να το κάνω με αυτόν τον τρόπο για τη μικρή μου ζωή και την ευτυχία μας.


Η εγκυμοσύνη ήταν η πιο όμορφη και εμψυχωτική εμπειρία που είχα σε ολόκληρη τη ζωή μου και στην πραγματικότητα θα μου λείψει.

Εκτιμώ τους φίλους μου και ειδικά την οικογένειά μου που με βοήθησε να κάνω αυτή την ιδιαίτερη στιγμή όσο ιδιωτική γινόταν.

Το πανέμορφο και υγιές κοριτσάκι μου ήρθε στη ζωή την 1η Φεβρουαρίου και δεν έβλεπα την ώρα να μοιραστώ αυτήν την ευλογία.

Δεν έχω ξανανιώσει αγάπη και ευτυχία όπως αυτή, μπορώ να εκραγώ! Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας»

♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

thank you @wttyler for putting this together. here’s a little glimpse of the last 9 months. the link is in my bio ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM