Ο Ορλάντο Μπλουμ είχε γενέθλια, τα γιόρτασε σε πίστα της Φόρμουλα E αλλά τράκαρε

Ο Ορλάντο Μπλουμ είχε γενέθλια, τα γιόρτασε σε πίστα της Φόρμουλα E αλλά τράκαρε Facebook Twitter
0

Ο Ορλάντο Μπλουμ γιόρτασε φέτος τα γενέθλιά του στο Μαρακές, όπου βρέθηκε πριν μερικές ημέρες για το E-Prix και η Formula E έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από την αποτυχημένη του προσπάθεια να οδηγήσει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. 

Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός, που έγινε 41 ετών, οδήγησε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο και παρά τις οδηγίες του Sam Bird, κατέληξε να το ρίξει πάνω σε ένα από τα προστατευτικά τοιχάκια.  

racing into #mightymonday like… ⚡️?? @FIAFormulaE #ABBFIAFormulaE

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orlando Bloom (@orlandobloom) στις

Μετά την δυσάρεστη κατάληξη και αφού κατέβηκε από το αυτοκίνητο αβλαβής αλλά ντροπιασμένος για την γκάφα του, όσοι ήταν εκεί και τον παρακολουθούσαν άρχισαν να τον πειράζουν λέγοντάς του: «Ξεχάσαμε να σου πούμε τον βασικά κανόνα- μην το τρακάρεις». 

Η ομάδα της Φόρμουλα E του επιφύλασσε όμως μία ακόμη έκπληξη, αφού στο πάρτι που έκαναν αμέσως μετά για τα γενέθλιά του, είχαν παραγγείλει μια τούρτα η οποία πάνω είχε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο ίδιο με εκείνο που τράκαρε. 

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM