Ο Τομ Κρουζ μιλά για το ατύχημα που είχε και δείχνει πρώτη φορά βίντεο με την στιγμή που χτύπησε

Ο Τομ Κρουζ μιλά για το ατύχημα που είχε και δείχνει πρώτη φορά βίντεο με την στιγμή που χτύπησε Facebook Twitter
1

Ο Τομ Κρουζ μοιράστηκε βιντεοσκοπημένο υλικό από την στιγμή που έπαθε το κάταγμα στον αστράγαλό του στη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας «Mission: Impossible», που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. 

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The Graham Norton Show μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Σάιμον Πεγκ και Χένρι Καβίλ, για να μιλήσει για την νέα ταινία και σε κάποια στιγμή αναφέρθηκε και στο ατύχημα που είχε στα πλατό. 

«Κυνηγούσα τον Χένρι και υποτίθεται πως θα χτυπούσα σε έναν πλαϊνό τοίχο και μετά θα τραβιόμουν ξανά προς τα πίσω. Το λάθος ήταν που το πόδι μου χτύπησε πάνω στον τοίχο», εξήγησε ο Τομ Κρουζ. «Κατάλαβα αμέσως πως είχε σπάσει ο αστράγαλος αλλά πραγματικά δεν ήθελα να την ξανακάνω [σ.σ. την σκηνή] οπότε απλώς σηκώθηκα και συνέχισα τη λήψη. Μετά είπα, "Έσπασε, τελειώσαμε. Να με πάτε στο νοσοκομείο" και μετά όλοι πήραν τα τηλέφωνά τους και άρχισαν να κανονίζουν διακοπές», συνέχισε ο ηθοποιός. 

Το βίντεο από την στιγμή του ατυχήματος:

 
Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM