O τραγουδιστής Εντ Σίραν ετοιμάζεται να παντρευτεί την παιδική του φίλη

O τραγουδιστής Εντ Σίραν ετοιμάζεται να παντρευτεί την παιδική του φίλη Facebook Twitter
0

O τραγουδιστής και μουσικός Εντ Σίραν ετοιμάζεται να παντρευτεί την παιδική του φίλη Τσέρι Σεομπόρν και το ανακοίνωσε μέσω των social media.

O διάσημος τραγουδιστής μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Got myself a fiancé just before new year. We are very happy and in love, and our cats are chuffed as well xx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ed Sheeran (@teddysphotos) στις

Αφού ανήρτησε την παραπάνω φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί με τους περισσότερους από 18 εκατομμύρια followers του, έγραψε: «Αρραβωνιάστηκα λίγο πριν από τη νέα χρονιά με την Τσέρι. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι, και οι γάτες μας είναι ευχαριστημένες».

Σύμφωνα με την Guardian, το ζευγάρι δεν φωτογραφίζεται συχνά μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις ωστόσο στα social media είναι αρκετά δραστήριο.

Η πρώτη φορά που ο Σίραν δημοσίευσε κάτι επίσημα για την Σεομπόρν (η σχέση τους ξεκίνησε το 2015) ήταν έπειτα από ένα ατύχημα που είχε με το ποδήλατο και «εκείνη έπρεπε να μου βουρτσίζει τα δόντια» είχε δηλώσει.

Το ζευγάρι γνωρίζεται χρόνια καθώς οι δυο τους είναι φίλοι από τα παιδικά τους χρόνια όταν πήγαιναν μαζί σχολείο, αλλά η σχέση τους πέρασε από το φιλικό στο ερωτικό επίπεδο χρόνια αργότερα.

Τον Φεβρουάριο του 2017 ο Σίραν μίλησε σε συνέντευξή του για τη σχέση του υποστηρίζοντας ότι για πρώτη φορά νιώθει ασφαλής και ερωτευμένος.  Είμαι πολύ καλά τώρα, ζούμε μαζί, έχουμε γάτες και νομίζω ότι όταν έχεις και κατοικίδιο με τον άλλον κάτι σημαίνει, είχε πει.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM