Η Μαριόν Κοτιγιάρ χαρακτήρισε τη συνεργασία της με τον Γούντι Αλεν «περιέργη»

Η Μαριόν Κοτιγιάρ χαρακτήρισε τη συνεργασία της με τον Γούντι Αλεν «περιέργη» Facebook Twitter
EPA/SEBASTIEN NOGIER
2

Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ μίλησε για την εμπειρία της συνεργασίας της με τον Γούντι Άλεν στα πλατό της ταινίας «Μεσάνυχτα στο Παρίσι».

Η σταρ που κέρδισε το όσκαρ Ά γυναικείου ρόλου για την ταινία La Vie En Rose το 2008, ρωτήθηκε τη γνώμη της για τον σκηνοθέτη, μετά την τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε η θετή του κόρη, Ντίλαν Φάροου, η οποία τον κατηγόρησε εκ νέου πως την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν επτά ετών.

«Δεν γνωρίζω τι έκανε και τι δεν έκανε, απλά βλέπω ανθρώπους να υποφέρουν και αυτό είναι τρομερό», ανέφερε στο Hollywood Reporter. «Πρέπει να πω σήμερα, πως αν μου το ζητούσε ξανά... δεν νομίζω ότι θα έπαιζα ξανά σε κάποια ταινία του, γιατί η εμπειρία που είχαμε μαζί ήταν περίεργη. Εκτιμώ μέρος της δουλειάς του, αλλά δεν είχαμε καμία επαφή ή επικοινωνία στα γυρίσματα.»

Η Μαριόν Κοτιγιάρ χαρακτήρισε τη συνεργασία της με τον Γούντι Αλεν «περιέργη» Facebook Twitter

Η Κοτιγιάρ πρωταγωνίστησε μαζί με τον Όουεν Γουίλσον και τον Τομ Χίντλστον στην κομεντί του 2011. Ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε για τη ζωή του Άλεν εκτός γυρισμάτων όταν έκανε την ταινία.

«Στην πραγματικότητα δε γνώριζα πολλά για την προσωπική του ζωή» ανέφερε η Κοτιγιάρ. «Ήξερα ότι είχε παντρευτεί μια από τις κόρες του, κάτι που, ειλικρινά, θεώρησα ότι ήταν περίεργο, όμως δεν μπορώ να κρίνω κάτι που δεν ξέρω».

Εάν ο Άλεν της πρότεινε ξανά συνεργασία, η ηθοποιός αναφέρει ότι θα ερευνούσε περισσότερο το θέμα αυτή τη φορά. «Πρέπει να ομολογήσω ότι εάν μου ζητούσε σήμερα να παίξω σε κάποια ταινία του, θα το έψαχνα περισσότερο», είπε.

Η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι ακόμη μια ηθοποιός που προστίθεται στη λίστα από πρωταγωνιστές του 82χρονου σκηνοθέτη που τον καταδικάζουν και δηλώνουν πως δεν θα ξαναδούλευαν μαζί του στο μέλλον, μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση της θετής του κόρης, που ξαναβρέθηκε στο προσκήνιο.

Μέσα στην ημέρα, ο Κόλιν Φερθ προστέθηκε στους Ελεν Πέιτζ, Γκρέτα Γκέργουιγκ, Μίρα Σορβίνο, Ρέιτσελ Μπρόσναχαν, Τίμοθι Σαλαμέ, Ρεμπέκα Χολ, Γκρίφιν Νιούμαν, Ντέιβιντ Κράμχολτζ, όλοι τους σίγουροι πως δεν θέλουν να ξαναδουλέψουν με τον Γούντι Αλεν. 
Πληροφορίες από Guardian

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι ηθοποιοί που ξαφνικά αποκηρύσσουν τη συνεργασία τους με τον Γούντι Άλεν είναι απλά γελοίοι

 

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ετσι....25 χρονια η υποθεση του Γουντι...δεν επιβεβαιωθηκαν ποτε οι κατηγοριες μανας κ δασκαλεμενης κορης.....αλλα οι σταρλετ του χολυγουντ ...τωρα θυμουνται ξαφνικα με γελοιες δικαιολογιες....οποτε κ τις ταινιουλες τους εκαναν...κ την καριερα προχωρησαν...κ πολιτικαλκορεκτ βγαινουν τωρα....υποκρισια.