«Τη ζηλεύουν!»: Η μητέρα του «πολύ αδύνατου» μοντέλου στις διαφημίσεις της Βικτόρια Μπέκαμ απαντά

«Τη ζηλεύουν!»: Η μητέρα του «πολύ αδύνατου» μοντέλου στις διαφημίσεις της Βικτόρια Μπέκαμ απαντά Facebook Twitter
2

Η μητέρα του μοντέλου από τη Λιθουανία, που χρησιμοποίησε η Βικτόρια Μπέκαμ για να διαφημίσει τη νέα της κολεξιόν με γυαλιά, προκαλώντας σωρεία αρνητικών σχολίων επειδή είναι πολύ αδύνατη, στήριξε την εικόνα της κόρης της και κατηγόρησε τους επικριτές πως ζηλεύουν. 

Το πρώην Spice Girl και νυν σχεδιάστρια μόδας ανέβασε σε Facebook, Instagram και Twitter φωτογραφίες όπου απεικονίζεται η Giedre Dukauskaite να φορά τα καινούργια της γυαλιά.

Ωστόσο οι φωτογραφίες πυροδότησαν σφοδρές αντιδράσεις καθώς πολλοί κατηγόρησαν την Βικτόρια Μπέκαμ πως περνά ένα «επικίνδυνο και μη ρεαλιστικό» μήνυμα στις νεαρές γυναίκες, καθώς το μοντέλο «έχει τη μέση ενός 7χρονου κοριτσιού». 

«Τη ζηλεύουν!»: Η μητέρα του «πολύ αδύνατου» μοντέλου στις διαφημίσεις της Βικτόρια Μπέκαμ απαντά Facebook Twitter
Η Giedre Dukauskaite, που μεγάλωσε στη Λιθουανία (κάτω αριστερά) με τους γονείς και την αδελφή της το 1991.

Ντόπιοι στην πόλη που μεγάλωσε η 29χρονη είπαν πως το κορίτσι είχε το παρατσούκλι «καλάμι» λόγω του πόσο αδύνατη υπήρξε πάντα, αλλά η μητέρα της αντικρούει όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως η κόρη της δεν είναι «αρρωστημένα αδύνατη».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί όλα αυτά τα σχόλια. Είναι εντελώς βλακώδη. Ίσως πολλές από αυτές τις μητέρες [που την κατακρίνουν] ζηλεύουν την επιτυχία της κόρης μου; Να θυμάστε πως η Giedre είναι 29 ετών κι όχι ένα ανώριμο 16χρονο», δήλωσε η Irena Dukauskiene. 

Η ίδια αρνήθηκε πως η κόρη της είναι «κοκκαλιάρα» ή «αρρωστημένα αδύνατη». «Την είδα πριν δύο μήνες όταν ήρθε σπίτι. Εμένα δεν μου φάνηκε καθόλου αδύνατη», λέει η μητέρα της. 

«Τη ζηλεύουν!»: Η μητέρα του «πολύ αδύνατου» μοντέλου στις διαφημίσεις της Βικτόρια Μπέκαμ απαντά Facebook Twitter
Η Giedre όταν ήταν μωρό

Η 29χρονη Giedre έστειλε μήνυμα αυτήν την εβδομάδα στην μητέρα της για να την ενημερώσει πως ίσως την καλέσουν δημοσιογράφοι με αφορμή την συμμετοχή της στην κολεξιόν της Βικτόρια Μπέκαμ, ζητώντας της να μην σχολιάσει απολύτως τίποτα.

Ωστόσο η Irena ένιωσε την ανάγκη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και ισχυρίζεται πως η κόρη της λατρεύει την κουζίνα της Λιθουανίας, που είναι γνωστή για τα λιπαρά φαγητά της. 

«Έτρωγε ό,τι κι αν της έδινα, ακόμη τα "zeppelin" [σ.σ. κιμάς γεμιστός με βραστές πατάτες], που θεωρούνται πολύ δύσκολα να τα χωνέψεις. Έφαγε επίσης μπριζόλα με πατάτες. Πιστέψτε με δεν απέρριψε κανένα πιάτο», λέει η μητέρα του μοντέλου. 

Happy weekend ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giedre Dukauskaite (@giedre.dukauskaite) στις


Όπως προσθέτει, νιώθει πολύ περήφανη που η κόρη της συμμετείχε στην τελευταία συλλογή της Βικτόρια Μπέκαμ. «Ποια μητέρα δεν θα ήταν περήφανη;», σχολίασε χαρακτηριστικά. 

Dreaming of Los Cabos sun. #TheEdit with @moppy_pilcher @alexandranataf @pammycochrane @jennykim__ ❤️??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giedre Dukauskaite (@giedre.dukauskaite) στις


Όσο για την έντονη κριτική και τα σχόλια, απαντά: «Είναι για γέλια. Είμαι σίγουρη πως είδαν τις φωτογραφίες που ήθελαν να δουν. Αν έβλεπαν περισσότερες φωτογραφίες της Giedre, δεν την χαρακτήριζαν έτσι. Σας προκαλώ να ρίξετε μια ματιά και στις υπόλοιπες φωτογραφίες της». 

Η Irina λέει πως ουδέποτε ανησύχησε για το βάρος τη κόρης της ενώ μεγάλωνε. «Είναι ενήλικας. Την στηρίζουμε με όλη μας την καρδιά και θα την στηρίζουμε ό,τι κι αν γίνει», προσθέτει η ίδια. 

Γείτονες της οικογένειας είπαν πως η 29χρονη υπήρξε ανέκαθεν αδύνατη και πως ήταν ένα συνηθισμένο κορίτσι, που κανείς δεν φανταζόταν ότι μια μέρα θα γινόταν μοντέλο και θα έφτανε τόσο ψηλά. 

Parisian girl. #blendinginwiththelocals

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giedre Dukauskaite (@giedre.dukauskaite) στις

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM