Ο Κόλιν Φερθ λέει πως δεν θα δουλέψει ξανά με τον Γούντι Άλεν

Ο Κόλιν Φερθ λέει πως δεν θα δουλέψει ξανά με τον Γούντι Άλεν Facebook Twitter
0

Ο Κόλιν Φερθ μόλις προστέθηκε στη λίστα των ηθοποιών που αποδοκίμασαν δημοσίως τον Γούντι Άλεν, μετά την αναζωπύρωση του σκανδάλου σεξουαλική παρενόχλησης με επίκεντρο την υιοθετημένη κόρη του, Ντίλαν Φάροου. 

«Δεν θα δούλευα ξανά μαζί του», δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός στη εφημερίδα Guardian, την ίδια μέρα που η Ντίλαν Φάροου έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη για την σεξουαλική κακοποίηση που υποστηρίζει πως δέχθηκε από τον Γούντι Άλεν. 

Ο Κόλιν Φερθ είχε εμφανιστεί στην ταινία «Magic in the Moonlight» που κυκλοφόρησε ο σκηνοθέτης το 2013, ένα χρόνο πριν η Ντίλαν δημοσιοποιήσει τις καταγγελίες της. 

Ο Γούντι Άλεν αρνήθηκε τότε τις κατηγορίες ως «αναληθείς και απαράδεκτες», κάνοντας το ίδιο και αυτήν την εβδομάδα που η υπόθεση ήρθε ξανά στο προσκήνιο μετά το μπαράζ κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση που κλυδωνίζει το Χόλιγουντ.

Ο σκηνοθέτης κατηγορεί την οικογένεια Φάροου πως «κυνικά χρησιμοποιεί την συγκυρία του κινήματος Time's Up για να επαναλάβει τις δυσφημιστικές κατηγορίες». 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM