Δύο ακόμη γυναίκες κατηγορούν τον Τζέιμς Φράνκο για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά

Δύο ακόμη γυναίκες κατηγορούν τον Τζέιμς Φράνκο για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά Facebook Twitter
2

Συνεχίζονται οι κατηγορίες για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά σε βάρος του ηθοποιού Τζέιμς Φράνκο.

Σε νέο δημοσίευμα, δύο πρώην σπουδάστριες υποκριτικής περιγράφουν δυσάρεστες στιγμές στο πλατό, ενόσω τις σκηνοθετούσε ο Τζέιμς Φράνκο.

Η Σάρα Τίδερ Κάπλαν είπε ότι σε μία σκηνή γυμνού σε ταινία που δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει, αφαίρεσε τα πλαστικά προστατευτικά που καλύπτουν τα ευαίσθητα σημεία των ηθοποιών όταν γυρίζουν ερωτικές σκηνές και μάλιστα χωρίς καμία δικαιολογία.

Άλλωστε, πρώην σπουδαστές της σχολής του, που έχει κλείσει τώρα, μιλούν για μη επαγγελματική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του μαθήματος ερωτικών σκηνών που δίδασκε ο ίδιος.

Δύο γυναίκες τον κατηγορούν ότι θύμωσε πολύ όταν αρνήθηκαν να βγάλουν τις μπλούζες τους, υποδυόμενες τις στριπτιζέζ.

Απαντώντας για τις προηγούμενες κατηγορίες σε βάρος του, ο γνωστός ηθοποιός είπε μιλώντας σε αμερικανική εκπομπή ότι δεν ήταν ακριβείς αλλά ότι υπερασπίζεται το δικαίωμα των γυναικών να εκφράζουν την άποψη τους.

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια