Η πρώτη μέρα στο σχολείο της πριγκίπισσας Σάρλοτ προκάλεσε (ξανά) φρενίτιδα στη Βρετανία

Η πρώτη μέρα στο σχολείο της πριγκίπισσας Σάρλοτ προκάλεσε (ξανά) φρενίτιδα στη Βρετανία Facebook Twitter
0

Το Παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα στο σχολείο της πριγκίπισσας Σάρλοτ, τις οποίες τράβηξε η μητέρα της, Κέιτ. 

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ με ευχαρίστηση αποφάσισαν να μοιραστούν δύο φωτογραφίες της πριγκίπισσας Σάρλοτ στο Παλάτι του Κένσινγκτον σήμερα το πρωί. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από την Δούκισσα λίγο πριν η πριγκίπισσα Σάρλοτ φύγει για την πρώτη μέρα της στο βρεφονηπιακό σταθμό Willcocks, ανέφερε εκπρόσωπος στη σχετική ανακοίνωση το Παλάτι.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ, είχαν ανακοινώσει μέσω της φετινής τους επίσημης χριστουγεννιάτικης κάρτας πως για την κόρη τους πριγκίπισσα Σάρλοτ επέλεξαν έναν βρεφονηπιακό σταθμό κοντά στο παλάτι του Κένσινγκτον. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του παλατιού, το βασιλικό ζευγάρι «ένιωσε πως ο συγκεκριμένος σταθμός ήταν ιδανικός για τα πρώτα βήμα της Σάρλοτ σε επίπεδο εκπαίδευσης» και πως αμφότεροι «εντυπωσιάστηκαν από την ομάδα που εργάζεται εκεί».

Η μικρή Σάρλοτ πόζαρε χαμογελαστή για τον φακό της μητέρας της έξω από το Παλάτι του Κένσινγκτον, φορώντας ένα μπορντό μάλλινο παλτό Amaia κόστους περίπου 120 ευρώ, γκρι καλσόν, κόκκινα παπούτσια και έναν ασορτί φιόγκο στα μαλλιά.

Οι δύο φωτογραφίες της μικρής Σάρλοτ και συγκεκριμένα τα ρούχα που φόρεσε προκάλεσαν για ακόμη μια φορά αγοραστική φρενίτιδα στη Βρετανία και η τσάντα που έχει στην πλάτη της, κόστους 13 περίπου ευρώ, έγινε sold out σχεδόν αμέσως.

Η Κέιτ Μίντλετον σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει πως το αγαπημένο χρώμα της κόρης της είναι το ροζ, κάτι που εξηγεί και το χρώμα του κασκόλ αλλά και τις τσάντας, που πάνω είχε επίσης σχέδια από μικρά πόνι. 

Η πρώτη μέρα στο σχολείο της πριγκίπισσας Σάρλοτ προκάλεσε (ξανά) φρενίτιδα στη Βρετανία Facebook Twitter
Η πρώτη μέρα στο σχολείο της πριγκίπισσας Σάρλοτ προκάλεσε (ξανά) φρενίτιδα στη Βρετανία Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM