Στο βιντεοκλίπ του «Family Feud» ο Jay-Z ζητά συγγνώμη στην Beyoncé για την απιστία του

Στο βιντεοκλίπ του «Family Feud» ο Jay-Z ζητά συγγνώμη στην Beyoncé για την απιστία του Facebook Twitter
1

Ο Jay-Z κυκλοφόρησε το νέο του μουσικό βίντεο «Family Feud», που περιλαμβάνεται στο τελευταίο άλμπουμ του «4:44», και σε αυτό ζητά εμμέσως πλην σαφώς συγγνώμη στην Beyoncé για την απιστία στο γάμο τους.

Στο teaser που δημοσίευσε στα social media εμφανίζεται σχεδόν ολόκληρη η οικογένεια, αφού βλέπουμε τόσο την Beyoncé αλλά και την κόρη τους Blue Ivy.

Το βίντεο του «Family Feud» διαρκεί λίγο περισσότερο από 7 λεπτά και μοιάζει με ταινία μικρού μήκους, στην οποία ο Jay- Z εξομολογείται τις αμαρτίες και την απιστία του στην Beyonce, που εμφανίζεται ως μία ιέρεια. 


Στα πλάνα φαίνεται ο Jay-Z σε ένα εξομολογητήριο, με τη Beyonce από την άλλη πλευρά, ενώ σε μια σκηνή ένα ανδρόγυνο βρίσκεται σε ερωτικές περιπτύξεις αλλά αμέσως μετά, η γυναίκα τον μαχαιρώνει στο πλευρό.


Πρόσφατα ο 48χρονος ράπερ επιβεβαίωσε στους New York Times ότι υπήρξε άπιστος κατά τον 9ετή γάμο του με τη Beyoncé. 

Δείτε το teaser (ολόκληρο το βίντεο είναι διαθέσιμο στη συνδρομητική υπηρεσία Tidal):

 
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τι βλαμμένη ενοχική βλαχοπατερναλιατική ασυναρτησία!..με την αγαστή συνδρομή της απατημένης που ποζάρει ως παρλιακό.Στο επόμενο προτείνω να μας δείξουν που είχε έρθει ο αχόρταγος όταν είχε βουλώσει η τουαλέτα τους.