Η Έμα Στόουν θα φορά φέτος στο κόκκινο χαλί αποκλειστικά τα ρούχα ενός μόνο οίκου μόδας

Η Έμα Στόουν θα φορά φέτος στο κόκκινο χαλί αποκλειστικά τα ρούχα ενός μόνο οίκου μόδας Facebook Twitter
4

Η Έμα Στόουν ήταν από τις γυναίκες που το 2017 μονοπώλησαν τα φλας στο κόκκινο χαλί, αφού κάθε της εμφάνιση ήταν πιο εντυπωσιακή από την προηγούμενη. 

Σε αυτές που ξεχώρισαν ήταν το φόρεμα Valentino στις Χρυσές Σφαίρες και φυσικά το Givenchy Haute Couture που φόρεσε στην απονομή των Όσκαρ, το οποίο χρειάστηκε 1.700 ώρες για να ετοιμαστεί καθώς ήταν όλο χειροποίητο.

Ωστόσο το 2018 θα είναι εντελώς διαφορετικό για την διάσημη ηθοποιό που σε όλες τις εμφανίσεις της θα φορά αποκλειστικά ένα και μοναδικό label, αυτό του οίκου Louis Vuitton.

Η Έμα Στόουν θα φορά φέτος στο κόκκινο χαλί αποκλειστικά τα ρούχα ενός μόνο οίκου μόδας Facebook Twitter
Τον φόρεμα που επέλεξε για την τελετή απονομής των φετινών Όσκαρ ήταν Givenchy Haute Couture και χρειάστηκε 1.700 ώρες για να ετοιμαστεί καθώς ήταν όλο χειροποίητο.

Το φθινόπωρο ανακοινώθηκε πως η Έμα Στόουν θα είναι το νέο πρόσωπο του διάσημου οίκου μόδας. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως εκτός από εμφανίσεις στις διαφημιστικές καμπάνιες σε τηλεόραση και Τύπο, θα φορά επίσης αποκλειστικά δημιουργίες LV στο κόκκινο χαλί. 

Ο Nicolas Ghesquière, ο σχεδιαστής πίσω από τον γνωστό οίκο μόδας, είναι γνωστός για αυτές τις πρωτοβουλίες του αφού στο παρελθόν έχει συνεργαστεί και με άλλους διάσημους δημιουργώντας «στιλιστικές ιστορίες» για εκείνους, όπως έκανε με τις Μισέλ Ουίλιαμς και Τζένιφερ Κόνελι. 

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM