«Είμαστε η οικογένεια που δεν είχε ποτέ»: Ο πρίγκιπας Χάρι μιλά για τα Χριστούγεννα της Μέγκαν Μαρκλ με τη Βασίλισσα

«Είμαστε η οικογένεια που δεν είχε ποτέ»: Ο πρίγκιπας Χάρι μιλά για τα Χριστούγεννα της Μέγκαν Μαρκλ με τη Βασίλισσα Facebook Twitter
0

Ο πρίγκιπας Χάρι είπε πως η Μέγκαν Μαρκλ πέρασε «φανταστικά» με τη Βασίλισσα Ελισάβετ και την υπόλοιπη οικογένειά του στο Παλάτι τα Χριστούγεννα. 

«Ήταν φανταστικά. Πραγματικά το απόλαυσε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρι σε συνέντευξή του στο Radio 4 του BBC, όταν ρωτήθηκε πώς πέρασε τις γιορτές με την αρραβωνιαστικιά του αλλά και πώς της φάνηκε που γνώρισε τους συγγενείς του. 

Ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν Χριστούγεννα μαζί με τη Βασίλισσα στο Sandringham και το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να περπατά προς την εκκλησία μαζί άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Όπως αποκάλυψε ο Χάρι, έμειναν μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον στη διάρκεια της επίσκεψής τους στο Sandringham. 

 

«Η οικογένεια λάτρεψε που την είχαν εκεί. Περάσαμε φανταστικά όλοι μαζί. Διασκεδάσαμε με τον αδερφό μου και τη νύφη μου και παίξαμε με τα παιδιά. Τα Χριστούγεννα ήταν φανταστικά», είπε ο Χάρι. 

Όσο για το αν χρειάστηκε να της εξηγήσει κάποιες οικογενειακές παραδόσεις, ο Χάρι απάντησε: «Πολλές. Νομίζω ότι έχουμε μία από τις μεγαλύτερες οικογένειες που ξέρω και κάθε οικογένεια είναι πολύπλοκη. Έκανε εξαιρετική δουλειά. Θα μπει σε αυτή την οικογένεια και υποθέτω πως είναι η οικογένεια που δεν είχε ποτέ».

 Το απόσπασμα της συνέντευξης του πρίγκιπα Χάρι:

 

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM