ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η Τάνια Ιακωβίδου θα πληρώνει 2000 ευρώ κάθε φορά που θα μιλά για την Ελένη Μενεγάκη

Η Τάνια Ιακωβίδου θα πληρώνει 2000 ευρώ κάθε φορά που θα μιλά για την Ελένη Μενεγάκη Facebook Twitter
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSΙ
3

Ακριβά θα πληρώνει η Τάνια Ιακωβίδου την διάθεση της για σχολιασμό της παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη, σύμφωνα με την απόφαση από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρώην βουλευτής της ΝΔ και δημοσιογράφος Τάνια Ιακωβίδου «αναφέρθηκε στο πρόσωπο της αιτούσας με τρόπο συκοφαντικό, εξυβριστικό και με χαρακτηρισμούς προσβλητικούς της προσωπικότητας και της επαγγελματικής της υπόστασης».

Όλα είχαν ξεκινήσει όταν η Τάνια Ιακωβίδου είχε εμφανιστεί ως καλεσμένη σε εκπομπή και κλήθηκε να σχολιάσει την απομάκρυνση συνεργάτη της Μενεγάκη.

Το επίμαχο απόσπασμα:

 Η παρουσιάστρια είχε κινηθεί νομικά, ενοχλημένη από τις εκφράσεις και τελικά το δικαστήριο την δικαίωσε.

«Συγκεκριμένα η καθ' ης, αναφερόμενη στην αιτούσα έκανε λόγο για "γαϊδουρινή συμπεριφορά", ότι "πέταξε σαν στυμμένη λεμονόκουπα" τον συνεργάτη της, ότι "τον θυσίασε ως Ιφιγένεια", ότι "όταν αδειάζεις έτσι τους συνεργάτες σου σημαίνει πως είσαι killer δολοφόνος"...», αναφέρει μεταξύ άλλων η δικαστική απόφαση.

«Πρέπει προσωρινά να επιβληθεί στην καθ' ης η υποχρέωση να παραλείπει κάθε απαξιωτική, υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά σε βάρος της αιτούσας, προφορικά ή εγγράφως και με οποιονδήποτε τρόπο, είτε δια ζώσης, είτε μέσω εντύπων, τηλεόρασης, ραδιοφώνου, διαδικτύου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, γενομένης δεκτής της αίτησης ως βάσιμης και κατ' ουσίαν σύμφωνα με τα οριζόμενα στο διατακτικό. Πρέπει επίσης να απειληθεί κατά της καθ' ης χρηματική ποινή 2.000 ευρώ υπέρ της αιτούσας για κάθε μελλοντική διατάραξη της προσωπικότητάς της και παράβασης της παρούσας απόφασης».

Η Ελένη Μενεγάκη έχει δηλώσει πως τα χρήματα θα δίνονται σε κοινωφελές ίδρυμα.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο σουρεαλιστική στιγμή της Τάνιας Ιακωβίδου ήταν με τον Πέτρο Τατσόπουλο!

Πολιτισμός
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Το πιο θλιβερο, πιο πολυ κι απ αυτα που ειπε η Τ. Ι. ειναι ο τροπος 'διαλογου' και μαλιστα δημοσιως. Αυτο και μονο δειχνει το ποιον πολλων που αντι να σκεφτουν φτανουν στην επαρση για να γινουν χυδαιοι. Οπως εδω.
Γι Αυτη τη θρασύτητα τους ορισμένοι πρέπει να πληρώνουν. Όσον αφορά στη συγκεκριμένη είναι ανερμάτιστη. Όταν ανοίγει το στόμα της δεν ξέρεις που θα καταληξει.