Στη φετινή απονομή για τις Χρυσές Σφαίρες πολλές διάσημες θα φορέσουν μαύρα και υπάρχει σοβαρός λόγος

Στη φετινή απονομή για τις Χρυσές Σφαίρες πολλές διάσημες θα φορέσουν μαύρα και υπάρχει σοβαρός λόγος Facebook Twitter
0

Η φετινή απονομή για τις Χρυσές Σφαίρες αναμένεται να κατακλυστεί από γυναίκες που θα επιλέξουν το μαύρο χρώμα για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί και ο λόγος είναι πολύ σημαντικός. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πολλές σπουδαίες ηθοποιοί, ανάμεσά τους οι υποψήφιες Τζέσικα Τσάστεϊν, Μέριλ Στριπ και Έμμα Στόουν, σκοπεύουν να ντυθούν στα μαύρα για τη μεγάλη βραδιά, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν, δείχνοντας παράλληλα την αλληλεγγύη τους, για τα θύματα των περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν συνταράξει το Χόλιγουντ.

Επίσης, θέλουν με το ντύσιμο τους να υπογραμμίσουν την οικονομική ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων. 

Οπωσδήποτε πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση, που αν όντως συμβεί, ενδεχομένως θα ακολουθήσουν στη συνέχεια κι άλλες διάσημες γυναίκες σε επόμενες απονομές βραβείων. 

Να σημειωθεί πως η απονομή των Χρυσών Σφαιρών είναι η πρώτη τέτοιου είδους τελετή που πραγματοποιείται μετά το ξέσπασμα τους μεγάλο σκανδάλου σεξουαλικών παρενοχλήσεων με επίκεντρο τον παραγωγό ταινιών, Χάρβεϊ Γουάινστιν. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM