Το φιλί του Harry Styles στον Τζέιμς Κόρντεν και το επικό mashup με τους διάσημους να τραγουδούν κάλαντα

Το φιλί του Harry Styles στον Τζέιμς Κόρντεν και το επικό mashup με τους διάσημους να τραγουδούν κάλαντα Facebook Twitter
1

Κάθε χρόνο λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο Τζέιμς Κόρντεν γυρίζει ένα εορταστικό Carpool Karaoke, στο οποίο τραγουδά παρέα με πολλούς διάσημους το «Santa Claus Is Coming to Town».

Πιστός στην παράδοση, ο 39χρονος παρουσιαστής προσκάλεσε και φέτος διάφορους σταρ στο αυτοκίνητό του και όλοι μαζί είπαν το πασίγνωστο χριστουγεννιάτικο τραγούδι για το επετειακό mashup. 

Φέτος όμως εκτός από διάσημα ονόματα, το βίντεο περιλαμβάνει και ένα bonus στιγμιότυπο με τον τραγουδιστή Harry Styles να φιλά τον Τζέιμς Κόρντεν στο στόμα, έχοντας μόλις τελειώσει το τραγούδι τους. 

Να σημειωθεί πως τα αποσπάσματα του βίντεο γυρίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς κάθε φορά που φιλοξενούσε κάποιον διάσημο στην εκπομπή του, τον οποίο και έβαζε να πει το τραγούδι. 

Ανάμεσα στους πολλούς σταρ που εμφανίζονται εκτός από τον Harry Styles,τον φετινό «πρωταγωνιστή» ίσως, είναι και οι Pink, Miley Cyrus, Katy Perry, Bruno Mars, Usher, Ed Sheeran, Kelly Clarkson, Sam Smith, Fifth Harmony και πολλοί άλλοι. 

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια