Χριστίνα Παππά: «Να με λιθοβολήσουν στο Σύνταγμα αν έχω σχέση με το κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι»

Χριστίνα Παππά: «Να με λιθοβολήσουν στο Σύνταγμα αν έχω σχέση με το κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι» Facebook Twitter
5

Τη σιωπή της για την εμπλοκή του ονόματός της με  το κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου, έσπασε η ηθοποιός Χριστίνα Παππά δίνοντας σήμερα την πρώτη της συνέντευξη.

Μετά τις πρώτες πληροφορίες για την υπόθεση υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το όνομά της βρίσκεται  στη λίστα με τα ονόματα που εμπλέκονται.

Μεταξύ άλλων η Χριστίνα Παππά παραδέχτηκε πως έδωσε κατάθεση και πως τον Μάιο θα κληθεί να απολογηθεί. Δήλωσε πως είναι σίγουρη για τον εαυτό της και το γιο της, αλλά και πως δεν γνωρίζει τι έκαναν οι άλλοι επιχειρηματίες που ήταν συνέταιροι στο εστιατόριο.

«Οφείλω ένα ευχαριστώ στους δημοσιογράφους. Με έχουν στηρίξει. Όταν όμως ανάμεσα σε αυτούς, υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό δημοσιογράφων, οι οποίοι και ήταν πάρα πολύ άδικοι. Πρώτα απ' όλα μιλήσανε για εμένα, για τον γιο μου, για τον οποίο γιο μου, όχι μόνο είμαι υπερήφανη, όχι μόνο κόβω τα δυο μου χέρια, όχι κάθομαι στο Σύνταγμα να με λιθοβολήσουν...», είπε με δάκρυα στα μάτια η Χριστίνα Παππά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Είναι τόσο άδικο αυτό που έχει γίνει για να δημιουργήσουν στον κόσμο εντυπώσεις με ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα» λέει  αναφερόμενη και σε άλλα πρόσωπα που τα ονόματα τους βρέθηκαν μπλεγμένα στην υπόθεση. «Θα έρθει το δικαστήριο και θα αθωωθούμε. Δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα η δικαιοσύνη είναι μεγάλη. Έχω βάλει 5 δικηγόρους, θα κάνω τσουβάλια αγωγές. Αυτούς τους ανθρώπους θα τους κυνηγάω μέχρι να πεθάνω. Και νεκρή θα τους κυνηγάω» πρόσθεσε η ηθοποιός σε σχέση με εκείνους που ενέπλεξαν το όνομα της.

 
Πολιτισμός
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Αρχικά νόμιζα ότι εκείνο το "για τους πελάτες μας, το σούσι δωρεάν" παρέπεμπε σε κατεψυγμένο ψαρικό ή καζίνο , αλλά φαίνεται πως δεν ήταν οι μόνες περιπτώσεις!