Ο Στίβεν Τάιλερ άνοιξε καταφύγιο για κακοποιημένες γυναίκες προς τιμήν της «Janie» του τραγουδιού του

Ο Στίβεν Τάιλερ άνοιξε καταφύγιο για κακοποιημένες γυναίκες προς τιμήν της «Janie» του τραγουδιού του Facebook Twitter
0

Πριν από 28 χρόνια ο Στίβεν Τάιλερ έγραψε την επιτυχία «Janie's Got A Gun» και όπως λέει πάντα μέσα του ήξερε ότι θέλει να βοηθήσει τα κορίτσια που έχουν ανάγκη. Τώρα ο τραγουδιστής αποφάσισε να ανοίξει το «Janie's House», ένα καταφύγιο για νεαρές γυναίκες που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης.

«Πάντα ήταν μέσα στην καρδιά μου να έχω ίσως ένα σπίτι, ένα "Janie's House" που θα φροντίζει νεαρά και κακοποιημένα κορίτσια. Λοιπόν, μαντέψτε! Τα καταφέραμε», εξήγησε ο τραγουδιστής τον Aerosmith, σε βίντεο που δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram. 


Το «Janie's House», που χρειάστηκε αρκετό καιρό μέχρι να ολοκληρωθεί και βρίσκεται έξω από την Ατλάντα της Τζόρτζια, εγκαινιάστηκε πριν μερικές ημέρες και παρών ήταν φυσικά και ο Στίβεν Τάιλερ. 

«Έχω γράψει ένα τραγούδι τόσο όμορφο όσο το σπίτι της Janie...που φτιαχνόταν δύο χρόνια. Να περνάς τη μέρα σου με αυτά τα κορίτσια...Είμαι τόσο περήφανος για αυτές! Νιώθω τρομερά ανακουφισμένος που έχουν έναν ασφαλή χώρο για να είναι ο εαυτός τους», είπε ο Στίβεν Τάιλερ σε νέο βίντεο. 

Όπως παραδέχθηκε, η κατασκευή του συγκεκριμένου καταφυγίου ήταν για τον ίδιο «όνειρο ζωής» που έγινε πραγματικότητα. «Είναι κάτι που πάντα σκεφτόμουν από τότε που έγραψα το τραγούδι "'Janie's Got A Gun", χωρίς να ξέρω γιατί. Δεν ήξερα ούτε ποια είναι η Janie ούτε γιατί είχε όπλο αλλά η φωνή μες στο μυαλό μου έλεγε συνέχεια, "Συνέχισε αυτό που κάνεις και θα συμπληρώσεις τα κενά". Για μένα είναι όνειρο ζωής που γίνεται πραγματικότητα», είπε διάσημος τραγουδιστής. 


Από τότε που ο Στίβεν Τάιλερ συνεργάστηκε με την μη κερδοσκοπική οργάνωση Youth Villages για να ξεκινήσει το Janie's Fund πριν δύο χρόνια, το ίδρυμα έχει χρηματοδοτήσει πάνω από 56.000 ημέρες φροντίδας νεαρών γυναικών, έχει βοηθήσει 1.300 εφήβους να ενηλικιωθούν μέσω προγραμμάτων αναδοχής και έχει αποτελέσει πηγή δύναμης και έμπνευσης για πολλές κακοποιημένες γυναίκες. 

One year ago today, our fearless leader, @iamstevent, received the @unitednations Humanitarian Award. Thank you for being an advocate for our country’s most vulnerable girls! #girls #support #philanthropy #love #socent #advocacy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Steven Tyler's Janie's Fund (@janiesfund) στις

Janie’s Fund helps girls overcome the trauma of abuse and neglect. #Give to #JaniesGotaFund today: [Link in bio]

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Steven Tyler's Janie's Fund (@janiesfund) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM