Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ αποκάλυψε για ποιον γράφτηκε το «SexyBack» και δεν είναι καθόλου αυτό που νομίζαμε

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ αποκάλυψε για ποιον γράφτηκε το «SexyBack» και δεν είναι καθόλου αυτό που νομίζαμε Facebook Twitter
1

Όλοι είχαμε την εντύπωση πως γνωρίζαμε πολύ καλά τι ακριβώς εννοούσε και υπονοούσε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ όταν τραγούδησε το 2006 το «SexyBack», αλλά φαίνεται πως κάναμε πολύ μεγάλο λάθος.

Ο διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The Late Show του Στίβεν Κόλμπερτ και ανάμεσα σε όσα είπε, αποκάλυψε και την πραγματική ιστορία του τραγουδιού, συγκεκριμένα για ποιον γράφτηκε. 

«Sexy ήταν στην πραγματικότητα το όνομα του κουνελιού ενός γείτονά μου. Ήθελαν να πάνε στη Νεμπράσκα για σαββατοκύριακο και εγώ τους έκανα "pet-sitting". Βέβαια φοβήθηκαν πως δεν θα τους επέστρεφα ποτέ το κουνέλι. Οπότε ήθελα να τους καθησυχάσω μέσω του τραγουδιού, πως όντως θα έφερνα πίσω τον Sexy [σ.σ. ο τραγουδιστής έκανε λογοπαίγνιο με τον στίχο "Bring SexyBack"]. Αν ακούσετε προσεκτικά, τα λένε όλα οι στίχοι», είπε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. 

Δείτε το απόσπασμα:

 

Το τραγούδι «SexyBack» κυκλοφόρησε στις 18 Ιουλίου 2006, το 2007 κέρδισε βραβείο Grammy στην κατηγορία Best Dance Recording και έγινε νούμερο ένα πρώτο σινγκλ του τραγουδιστή που μπήκε στο Billboard Hot 100. Το τραγούδι γνώρισε τεράστια επιτυχία, μεταξύ άλλων και για τους προκλητικούς στίχους του και την γενικότερη σέξι διάθεσή του. 

Σε περίπτωση που δεν θυμάστε το τραγούδι, ακούστε το ξανά εδώ:

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια