Πόσα χρήματα κερδίζει κάθε χρόνο η Μαράια Κάρεϊ μόνο από το «All I Want for Christmas»

Πόσα χρήματα κερδίζει κάθε χρόνο η Μαράια Κάρεϊ μόνο από το «All I Want for Christmas» Facebook Twitter
0

Η Μαράια Κάρεϊ θα μπορούσε απλά να κάθετα και να μην κάνει τίποτα, γιατί από ένα και μόνο τραγούδι της βγάζει κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ- και αυτό μόνο μέσα σε λίγες μέρες.

Μιλάμε φυσικά για το διασημότερο (ίσως μετά τα κάλαντα) τραγούδι των Χριστουγέννων, το "All I Want for Christmas", το οποίο από τώρα και για έναν ακόμη μήνα θα έχει την τιμητική του στα ραδιόφωνα, τα ηχεία καταστημάτων, την τηλεόραση, σχεδόν παντού...

Τα νούμερα μίλησαν και η Μαράια Κάρεϊ την περασμένη χρονιά είδε κάτι παραπάνω από 500.000 δολάρια να μπαίνουν στον τραπεζικό λογαριασμό της από τα δικαιώματα του τραγουδιού αυτού.

Όμως αυτό δεν είναι όπως φαίνεται το επικερδέστερο χριστουγεννιάτικο τραγούδι γιατί στην κορυφή βρίσκεται το συγκρότημα των Slade με το "Merry Xmas Everybody"  με κέρδη 670.000 δολάρια.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM