Γιατί όλοι βλέπουν τώρα το βίντεο με την συνέντευξη της Αν Χάθαγουεϊ στον Matt Lauer

Γιατί όλοι βλέπουν τώρα το βίντεο με την συνέντευξη της Αν Χάθαγουεϊ στον Matt Lauer Facebook Twitter
0

Την Τετάρτη, το NBC News ανακοίνωσε επισήμως πως ο 59χρονος παρουσιαστής Matt Lauer απολύθηκε μετά τις κατηγορίες για «ακατάλληλη σεξουαλική συμπεριφορά στον χώρο εργασίας» μετά τα παράπονα που εξέφρασε συνάδελφός του στον πρόεδρο του καναλιού, Andrew Lack. 

Μετά από αυτό, πολλοί άρχισαν να επανεξετάζουν υπό νέα οπτική την συνολική στάση του παρουσιαστή όλα αυτά τα χρόνια και κάπως έτσι οδηγήθηκαν σε ένα πολύ συγκεκριμένο βίντεο με μια συνέντευξη που είχε πάρει το 2012 στην Αν Χάθαγουεϊ. Η ηθοποιός είχε μιλήσει τότε στην εκπομπή του με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας «Les Miserables» αλλά ο τρόπος του Lauer, οι ερωτήσεις που της έκανε και το γενικότερο ύφος του, έκαναν το βίντεο viral στα social media σε ελάχιστο χρόνο.

Για την ιστορία, η συνέντευξη της Αν Χάθαγουεϊ είχε πραγματοποιηθεί λίγο μετά την δημοσιοποίηση μιας φωτογραφίας της, που είχαν τραβήξει παπαράτσι. Σε αυτήν είχε φωτογραφηθεί ενώ έβγαινε από ένα αυτοκίνητο, αλλά ο τρόπος που κατέβηκε αποκάλυψε πως δεν φορούσε καθόλου εσώρουχα. Το μεμπτό στην υπόθεση του Lauer ήταν πως αποφάσισε να ανοίξει την συζήτηση κάνοντας στην ηθοποιό απανωτές ερωτήσεις για το συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

«Είδαμε πολλά από εσένα τελευταία», είχε πει τότε ο παρουσιαστής, έχοντας απέναντί του την Αν Χάθαγουεϊ. «Ας ξεμπερδεύουμε λιγάκι με αυτό, τις προάλλες είχες ένα ατύχημα με το φόρεμά σου. Τι σε δίδαξε όλο αυτό, εκτός από το να χαμογελάς συνέχεια, όπως κάνεις πάντα;», συνέχισε τα σχόλιά του ο παρουσιαστής. 

Ωστόσο η Αν Χάθαγουεϊ, ψύχραιμα και αγνοώντας τα σεξιστικά σχόλια που υπονόησε ο παρουσιαστής, έδωσε τελικά την καλύτερη απάντηση. «Προφανώς και ήταν μια άτυχη στιγμή. Και με στενοχώρησε για δύο λόγους. Πρώτος, θλίβομαι όταν συνειδητοποιώ πως ζούμε σε μια εποχή που κάποιος φωτογραφίζει κάποιον άλλο σε μια ευάλωτη στιγμή και αντί να διαγράψει την εικόνα και να κάνει το σωστό, αντιθέτως την πουλάει. Κι επίσης λυπάμαι που ζούμε σε μια κουλτούρα που εμπορευματοποιεί την σεξουαλικότητα των συμμετεχόντων ενα αγνοία τους», ανέφερε η ηθοποιός. 

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM