«Αυτή με χώρισε. Πόνεσα»: Δισεκατομμυριούχος, αλλά ράκος ο Μασκ μετά τον χωρισμό με την Άμπερ Χερντ

«Αυτή με χώρισε. Πόνεσα»: Δισεκατομμυριούχος, αλλά ράκος ο Μασκ μετά τον χωρισμό με την Άμπερ Χερντ Facebook Twitter
7

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ θρηνεί τη μοναξιά του, λέγοντας ότι υπέφερε από «σοβαρό συναισθηματικό πόνο» μετά το χωρισμό του από την ηθοποιό Άμπερ Χερντ.

Το ζευγάρι πέρασε μαζί σχεδόν ένα χρόνο ενώ η σχέση ξεκίνησε λίγο μετά το πολυτάραχο διαζύγιο της ηθοποιού με τον Τζόνι Ντεπ.

Η σχέση τους έγινε επίσημη δημόσια τον Απρίλιο με μια φωτογραφία στο Instagram και οι πρώτες αναφορές για τα σύννεφα στη σχέση τους εμφανίστηκαν το καλοκαίρι. Λίγο μετά έγινε γνωστό πως η Χερντ και ο Μασκ είχαν χωρίσει και στην αρχή κυκλοφορούσαν φήμες πως το φινάλε έγραψε ο δισεκαττομυριούχος.

Ο Μασκ όμως εξομολογήθηκε τώρα στο περιοδικό Rolling Stone πως «μάλλον αυτή ήταν που τον χώρισε». «Ήμουν πραγματικά ερωτευμένος, και πόνεσα» ομολογεί σε μια μάλλον αναπαντεχη δήλωση.

«Αυτή με χώρισε. Πόνεσα»: Δισεκατομμυριούχος, αλλά ράκος ο Μασκ μετά τον χωρισμό με την Άμπερ Χερντ Facebook Twitter

Επιπλέον αποκάλυψε πως έφτασε στα όρια της κατάθλιψης μετά το χωρισμό και πως ήταν ανήμπορος να παρακολουθήσει ακόμη και το λανσάρισμα του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Tesla, της οποίας είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης. 

Σύμφωνα όσα αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα ο Μασκ ζήτησε από τον δημοσιογράφο και ερωτικές συμβουλές. «Υπάρχει κάποια με την οποία νομίζετε ότι θα έπρεπε να αρχίσω να βγαίνω; Είναι τόσο δύσκολο για μένα να γνωρίσω ανθρώπους», είπε, πριν προσθέσει: «Δεν ψάχνω κάτι για μια νύχτα. Ψάχνω για μια σοβαρή σύντροφο ή ψυχολόγο ... δεν θα είμαι ποτέ ευτυχισμένος χωρίς να έχω κάποιον. Το να κοιμάμαι μόνος μου σκοτώνει».

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης μάλιστα ο Μασκ συζητά το διαζύγιο των γονιών του και το περιοδικό αναφέρει πως ξεσπά σε δάκρυα.

Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ρε συ κατάλαβες τι περιέγραψε ο άνθρωπος;;Αυτό το πράγμα που όταν ένας πληγωμένος, συναισθηματικά, άνθρωπος περιγράφει τι του συνέβη και πως αισθάνεται και οι υπόλοιποι να του λένε μ@@κίες, το θεωρώ πολύ υποτιμητικό και προσβλητικό...ποιό μέλλον του ανήκει;; Αναρωτήθηκες πως φαντάζεται ή πως σχεδιάζει το μέλλον του; Αναρωτήθηκες αν το μέλλον του το φανταζόταν και το σχεδίαζε να είναι πλάι σε αυτή την γυναίκα;;.....παρά του την λες και από πάνω για τους έρωτες και μάλιστα να τους αφήσει; ΣΟΒΑΡΑ;;..Ο έρωτας ακόμα και να τον αφήσεις, βρίσκει μόνος του και την πιο ελάχιστη χαραμάδα να τρυπώσει όταν εμφανιστεί. Δεν του ξεφεύγεις με τίποτα!...Υ.Γ.: Φιλικά, χωρίς παρεξήγηση.
Μπαα.. καπάτσα θα ήταν να τον παντρευόταν, να του έκανε 1-2 παιδιά και μετά να τον χώριζε παίρνοντας τη μισή περιουσία του. Κλασσική & δοκιμασμένη μέθοδος.