Η Rose McGowan κατηγορείται για κατοχή κοκαΐνης αλλά η ίδια αφήνει υπόνοιες ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης

Η Rose McGowan κατηγορείται για κατοχή κοκαΐνης αλλά η ίδια αφήνει υπόνοιες ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης Facebook Twitter
0

Κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών απαγγέλθηκαν την Πέμπτη στην ηθοποιό Rose McGowan, μία από τις κεντρικές φιγούρες στις πολλαπλές καταγγελίες θυμάτων σεξουαλικής παρενόχλησης κατά του Harvey Weinstein.

H 44χρονη ηθοποιός κατηγορείται για κατοχή ποσότητας κοκαΐνης που βρέθηκε μέσα στο πορτοφόλι της από το πλήρωμα του αεροπλάνου, μετά την άφιξή της στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ντάλες της Ουάσινγκτον στις 20 Ιανουαρίου του 2017.

Η ηθοποιός που αρνείται τις κατηγορίες και αφήνει υπόνοιες ότι κάποιος μπορεί να της «φύτεψε» τα ναρκωτικά για να τη δυσφημήσει, υποστηρίζει ότι ανέφερε την απώλεια του πορτοφολιού της στην αεροπορική εταιρία αμέσως μετά την προσγείωση.

Μιλώντας στο περιοδικό «New Yorker» δήλωσε ότι είναι πολύ πιθανό να της έκλεψαν το πορτοφόλι από το σακίδιό της την ώρα του ταξιδιού, πιθανότατα, όπως ανέφερε, όταν το άφησε στη θέση της για να πάει στην τουαλέτα.

Η McGowan, η οποία πρωτοστατεί στις καταγγελίες κατά του άλλοτε κραταιού παραγωγού του Χόλιγουντ, είπε ακόμη στο περιοδικό ότι φοβάται τόσο πολύ τον Weinstein που αναγκάστηκε να προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ για να βεβαιωθεί ότι το ένταλμα σύλληψής της για κατοχή ναρκωτικών ήταν αληθινό και όχι κάποια παγίδα. 

Η 44χρονη ηθοποιός αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον δικαστή σε ακροαματική διαδικασία που έχει οριστεί για τις 23 Ιανουαρίου του 2018.

Με πληροφορίες από Time

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM