Το «All I want for Christmas Is You» έγινε ταινία και εξηγεί (επιτέλους) τι είναι αυτό που θέλει η Μαράια Κάρεϊ

Το «All I want for Christmas Is You» έγινε ταινία και εξηγεί (επιτέλους) τι είναι αυτό που θέλει η Μαράια Κάρεϊ Facebook Twitter
0

Το «All I Want for Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ, το διασημότερο ίσως χριστουγεννιάτικο τραγούδι όλων των εποχών, έγινε ταινία κινουμένων σχεδίων και παρακολουθεί την ιστορία ενός μικρού κοριτσιού -της Μαράια- που είναι αποφασισμένη να πραγματοποιήσει την ευχή της να βρει ένα κουτάβι κάτω από το δέντρο της.

Το Entertainment Toinght έδωσε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα το πρώτο μουσικό κλιπ της ταινίας με τίτλο «Lil Snowman», ένα από τα τρία τραγούδια με την φωνή της Μαράια Κάρεϊ. Η διάσημη τραγουδίστρια εκτός από παραγωγός, αφηγείται επίσης και την ιστορία.

Η επίσημη περίληψη της ταινίας αναφέρει: «Όταν η μικρή Μαράια (Breanna Yde) βλέπει στο pet shop ένα χαριτωμένο κουτάβι που ονομάζεται "Princess", ξαφνικά συνειδητοποιεί τι είναι αυτό που θέλει για τα Χριστούγεννα. Πριν όμως πραγματοποιηθεί η ευχή της, πρέπει να αποδείξει πως είναι ικανή να φροντίσει τον σκύλο του θείου της, τον Τζακ, ένα άτακτο "διαβολάκι" κι ίσως τον χειρότερο σκύλο όλης της πόλης! Ο Τζακ φέρνει τα πάνω κάτω στις προετοιμασίες της οικογένειας ενόψει Χριστουγέννων, που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που η Μαράια είχε ονειρευτεί...»

Η ταινία animation «Mariah Carey's All I Want for Christmas Is You» θα είναι διαθέσιμη σε Blu-ray, DVD και ψηφιακή μορφή από τις 14 Νοεμβρίου. Δείτε το trailer:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM