ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Νέο σκάνδαλο στο Χόλιγουντ - Πέντε γυναίκες κατηγορούν τον διάσημο κωμικό Louis C.K. για ανάρμοστη συμπεριφορά

Νέο σκάνδαλο στο Χόλιγουντ - Πέντε γυναίκες κατηγορούν τον διάσημο κωμικό Louis C.K. για ανάρμοστη συμπεριφορά Facebook Twitter
1

Για ανάρμοστη, σεξουαλικού χαρακτήρα, συμπεριφορά, κατηγορούν πέντε γυναίκες τον διάσημο Αμερικανό κωμικό, Louis C.K., σύμφωνα με ρεπορτάζ των «New York Times».

Τέσσερις από τις καταγγέλλουσες δήλωσαν στην εφημερίδα ότι ο κωμικός αυνανίστηκε μπροστά τους κατά τη διάρκεια συναντήσεων που είχε μαζί τους σε ξενοδοχείο.

Πρόκειται για τις Dana Min Goodman, Julia Wolov, Rebecca Corry και Abby Schachner, καθώς και μία 5η γυναίκα που προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Οι Goodman και Wolov, stand up κωμικοί επίσης, κατήγγειλαν ότι ο Louis C.K. έβγαλε τα ρούχα του και άρχισε να αυτοικανοποιείται μπροστά τους αφότου τις κάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείο του κατά τη διάρκεια του του φεστιβάλ US Comedy στο Άσπεν του Κολοράντο το 2002. 

Η Schachner, με τη σειρά της, δήλωσε ότι το 2003 τηλεφώνησε στον 50χρονο κωμικό για να τον προσκαλέσει σε μία από τις παραστάσεις της και έπαθε σοκ όταν συνειδητοποίησε ότι αυνανιζόταν από το τηλέφωνο.

Σύμφωνα με μια άλλη κωμικό, την Rebecca Corry, ο Louis C.K. ήταν καλεσμένος σε έναν τηλεοπτικό πιλότο που παρουσίαζε η ίδια το 2005, όταν ο τελευταίος την ρώτησε αν θα είχε πρόβλημα να πάει στο καμαρίνι της και να αυνανιστεί μπροστά της. 

Η Corry ισχυρίστηκε ότι αρνήθηκε την πρότασή του και του επεσήμανε ότι είχε μία κόρη και μία έγκυο σύζυγο.

Όσο αφορά την 5η γυναίκα που προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, ανέφερε στην εφημερίδα μία σειρά από περιστατικά που έλαβαν χώρα στα τέλη της δεκαετίας του 1990 την περίοδο που δούλευε στην παραγωγή της εκπομπή της «The Chris Rock Show».

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο Louis C.K. ο οποίος εργαζόταν ως παραγωγός και σεναριογράφος του σόου, της ζήτησε να τον παρακολουθεί την ώρα που αυνανιζόταν.

Η ίδια δήλωσε στους «Times» ότι αποδέχτηκε τις ανάρμοστες προτάσεις του παρότι γνώριζε ότι ήταν λάθος. «Έκανε κατάχρηση εξουσίας», είπε χαρακτηριστικά.

Στον απόηχο των καταγγελιών, η πρεμιέρα της νέας ταινίας του 50χρονου κωμικού στη Νέα Υόρκη αναβλήθηκε. Η εταιρία διανομής δεν διευκρίνισε αν θα απαγορέψει οριστικά την προβολή της ταινίας.

Επίσης, ακυρώθηκε η προγραμματισμένη εμφάνιση του στο «The Late Show» του Stephen Colbert, ενώ και το HBO ανακοίνωσε ότι θα αφαιρέσει όλες τις παλαιότερες εκπομπές του από την πλατφόρμα του και την υπηρεσία on demand.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ του Τορόντο, δημοσιογράφος των «New York Times» ρώτησε την Αμερικανό κωμικό για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης, με τον τελευταίο να τις χαρακτηρίσει απλώς «φήμες».

Ο εκπρόσωπος του αρνήθηκε να κάνει το παραμικρό σχόλιο.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Όχι και νέο σκάνδαλο, αυτές οι κατηγορίες έχουν βγει από το 2015 και ίσως νωρίτερα.https://www.google.gr/amp/s/amp.www.complex.com/pop-culture/2015/08/jen-kirkman-louis-ck-comments-clarifiedΑπλά τώρα επανήλθαν. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.