ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ο Τσακ Νόρις μιλά πρώτη φορά για το πώς δηλητηριάστηκε η γυναίκα του

Ο Τσακ Νόρις μιλά πρώτη φορά για το πώς δηλητηριάστηκε η γυναίκα του Facebook Twitter
0

Μια συνταρακτική εξομολόγηση για τη σύζυγό του έκανε ο Τσακ Νόρις ο οποίος δηλώνει ότι η ασθένειά της προκλήθηκε από μια εξέταση μαγνητικής τομογραφίας.

Η 54χρονη Τζένα υποφέρει από νευρικό πόνο και νεφρικά προβλήματα και το διάσημο ζευγάρι ισχυρίζεται πως το πρόβλημα υγείας προκλήθηκε από την ένεση που της έγινε πριν την εξέταση.

Μιλώντας για την πρώτη αντίδρασή μετά την ένεση που έγινε  το 2013, η σύζυγος του Τσακ Νόρις δήλωσε: «Μέσα σε λίγες ώρες μετά το πρώτο τρύπημα ένιωθα ότι όλο μου το σώμα καιγόταν- σαν να είχε οξύ. Και το κάψιμο συνέχισε να απλώνεται...».

Η Τζένα ισχυρίζεται πως πέρασε πέντε μήνες στο κρεβάτι και χρειάζονταν συνεχώς φροντίδα. Λέει επίσης πως ο Τσακ κοιμόταν δίπλα της σε έναν καναπέ και πως ποτέ δεν έφυγε ούτε στιγμή από το πλευρό της.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι εγκατέλειψε τα πάντα για να φροντίσει τη σύζυγό του. «Παράτησα την κινηματογραφική καριέρα μου ώστε να επικεντρωθώ στην Τζένα. Όλη μου η ζωή αφιερώθηκε στο να παραμείνει ζωντανή», ανέφερε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους έχουν δαπανήσει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια για τη θεραπεία της ασθένειάς της. «Ήταν ένα άσχημο μυστικό που κρατήθηκε κρυμμένο - κάτι που ο Τσάκ και εγώ είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε», δήλωσε η Τζένα.

Η 54χρονη λαμβάνει θεραπεία με βλαστοκύτταρα και το ζεύγος έχει ασκήσει αγωγή εναντίον των φαρμακευτικών εταιρειών που ήταν υπεύθυνες για την αντίδραση στο γαδολίνιο, την ουσία που χρησιμοποιήθηκε  στην ένεση, ισχυριζόμενη ότι είχε δηλητηριαστεί.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το γαδολίνιο πιστεύεται ότι χρησιμοποιείται στο 30% των μαγνητικών τομογραφιών σε όλο τον κόσμο.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM