O Ντάστιν Χόφμαν ζητάει συγγνώμη: «Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στις γυναίκες» - Τον κατηγορεί και δεύτερη γυναίκα

O Ντάστιν Χόφμαν ζητάει συγγνώμη: «Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στις γυναίκες» - Τον κατηγορεί και δεύτερη γυναίκα Facebook Twitter
1

Με έμμεση παραδοχή και σίγουρα με μια δημόσια συγγνώμη απάντησε ο Ντάστιν Χόφμαν ότι παρενόχλησε σεξουαλικά τη συγγραφέα Άννα Γκράχαμ το 1985. 

Η δήλωσή του διάσημου ηθοποιού στο ηλεκτρονικό περιοδικό «The Hollywood Reporter» έχει ως εξής: «Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στις γυναίκες. Αισθάνομαι άθλια για το γεγονός ότι κάτι που έκανα μπορεί να έφερε σε δύσκολη θέση μια κυρία. Λυπάμαι. Δεν αντικατοπτρίζει αυτό που είμαι».

Για την ιστορία: η συγγραφέας Άννα Γκράχαμ κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση από τον Ντάστιν Χόφμαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Ο Θάνατος του εμποράκου» το 1985.

Η Άννα Γκράχαμ ήταν τότε 17 ετών και έγραψε στο «Hollywood Reporter»: «Την πρώτη μέρα μου στο γύρισμα μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στα πόδια. Με φλέρταρε ανοιχτά, μου χούφτωσε τον πισινό και άρχισε να μιλάει για σεξ.

«Ένα πρωί μπήκα στο καμαρίνι με το πρωινό που είχε παραγγείλει. Με κοίταξε κάνοντας περίεργες γκριμάτσες και μου είπε με νόημα: Θα πάρω ένα σκληρό...αυγό και μια τρυφερή κλειτορίδα. Στη συνέχεια ξέσπασε σε γέλια με το δήθεν αστείο του και εγώ μπήκα στην τουαλέτα κι έβαλα τα κλάματα».

Η Χάντερ κρατούσε ημερολόγιο και για τον Χόφμαν αναφέρει σε ένα άλλο σημείο: «Συνόδευσα τον Ντάστιν στη λιμουζίνα του και με χάιδεψε από πίσω τέσσερις φορές. Κάθε φορά αντιδρούσα και τον χτυπούσα λέγοντας του ότι είναι ένας πορνόγερος».

Πάντως, εκτός της Γκράχαμ, και η συγγραφέας και παραγωγός Ρις Γκατσιούνις κατηγορεί τον Χόφμαν για σεξουαλική παρενόχληση. Μιλώντας στο Variety, τόνισε πως όταν είχε συναντηθεί με τον Χόφμαν, εκείνος την είχε ρωτήσει αν είχε κάνει ποτέ σεξ με άντρα άνω των 40 ετών. Στη συνέχεια της πρότεινε να πάνε να ψωνίζουν ρούχα σε ένα κοντινό ξενοδοχείο. 

Πάντως, ο εκπρόσωπος του Χόφμαν αρνήθηκε να πάρει θέση σε αυτή τη νέα υπόθεση. 

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Και ο Χόφμαν και ο Σπεισυ δεν αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Αν τα θύματα έλεγαν ψέματα, και οι δύο θα είχαν αρνηθεί τις κατηγορίες με πολύ εντονο τρόπο. Παρ όλα αυτά υπάρχουν ακόμα κάποιοι και κάποιες που λένε ότι τα θύματα μπορεί να λένε ψέματα για τη δημοσιότητα. Κάποιοι τρίτοι δηλαδή κατηγορούν τα θύματα ενώ δεν τα κατηγορούν (τα θύματα) ούτε οι θύτες!