Ο Χάρι Στάιλς διέκοψε τη συναυλία του για να βοηθήσει μια κοπέλα που έπαθε κρίση πανικού

Ο Χάρι Στάιλς διέκοψε τη συναυλία του για να βοηθήσει μια κοπέλα που έπαθε κρίση πανικού Facebook Twitter
0

Ο Χάρι Στάιλς σταμάτησε ξαφνικά στη μέση το τραγούδι του κατά τη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας του στο Λονδίνο προκειμένου να βοηθήσει μια κοπέλα από το κοινό, που είχε πάθει κρίση πανικού.

Ο γνωστός τραγουδιστής, από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ τον Μάιο, κάνει σόλο περιοδεία σε όλον τον κόσμο και μετά τις στάσεις σε ΗΠΑ και Καναδά, συνεχίζει τις συναυλίες του στην Ευρώπη. Οι θαυμαστές του έχουν σχολιάσει αρκετές φορές στα social media διάφορες κινήσεις του κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, όπως όταν ανέμισε την πολύχρωμη σημαία του Pride σε μια συναυλία του και φώτισε στα χρώματα του ουράνιου τόξου το κέντρο όπου θα τραγουδούσε στο Λονδίνο.


Την Κυριακή ο τραγουδιστής ενθουσίασε για ακόμη μια φορά τους θαυμαστές του όταν σταμάτησε στη μέση ενός τραγουδιού για να βοηθήσει μια κοπέλα στο κοινό που είχε πάθει κρίση πανικού. Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν ο Χάρι Στάιλς ακούγεται να παρακαλεί τους υπολοίπους να κάνουν χώρο για την Annie, όπως ονομάζεται η κοπέλα, ώστε να την βοηθήσει το προσωπικό ασφαλείας να απομακρυνθεί από τον κόσμο. 


Η Annie μίλησε για την εμπειρία της σε μια σειρά από μηνύματα, που δημοσίευσε στον ιδιωτικό λογαριασμό της στο Twitter. «Ο Χάρι Στάιλς σταμάτησε ολόκληρη τη συναυλίας επειδή με είχαν στριμώξει και με έσπρωχναν και μετά είδε που με τραβούσαν πάνω από την μπάρα. Ήταν μια από τις πιο τρομακτικές κρίσεις πανικού που έχω πάθει ποτέ, ακόμη και οι νοσοκόμοι φοβήθηκαν όταν είδαν σε τι κατάσταση ήμουν. Νιώθω χάλια μαύρα αλλά ευγνωμονώ τον Χάρι που έχει τόσο αγνή καρδιά και σταμάτησε το σόου ώστε να με βοηθήσει το προσωπικό ασφαλείας. Επίσης είμαι πολύ ευγνώμων για τα κορίτσια δίπλα μου που κατάλαβαν αμέσως τι είχα πάθει και άρχισαν να ουρλιάζουν κυριολεκτικά για βοήθεια», σχολίασε η νεαρή κοπέλα. Επίσης ευχαρίστησε το προσωπικό και τους νοσοκόμους στο χώρο, που «έκαναν τόσο καλή δουλειά» απομακρύνοντάς την από το πλήθος και φροντίζοντάς την πίσω από τη σκηνή. 

Τέλος, σημείωσε πως θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά και τον Χάρι Στάιλς για την αντίδρασή του. «Ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία. Αυτό που έκανε ήταν τόσο σουρεαλιστικό και τον ευγνωμονώ», είπε η Annie, που την επόμενη ημέρα πήγε ξανά στη συναυλία του, καταφέροντας αυτή τη φορά να την παρακολουθήσει ολόκληρη. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM