Τελικά ο Άνταμ Σάντλερ «παρένοχλησε» την Κλερ Φόι ακουμπώντας την στο γόνατο; Η ηθοποιός απαντά στο σάλο

Τελικά ο Άνταμ Σάντλερ «παρένοχλησε» την Κλερ Φόι ακουμπώντας την στο γόνατο; Η ηθοποιός απαντά στο σάλο Facebook Twitter
1

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που πυροδότησε στα social media η κίνηση του Άνταμ Σάντλερ να ακουμπήσει το γόνατο της Κλερ Φόι, στη διάρκεια της εκπομπής του Γκράχαμ Νόρτον, η ηθοποιός αποφάσισε να πάρει θέση και να απαντήσει αν όντως ενοχλήθηκε, όπως συμπέραναν οι τηλεθεατές.

Η Κλερ Φόι ξεκαθάρισε πως «δεν προσβλήθηκε» που ο Άνταμ Σάντλερ ακουμπούσε επανειλημμένα το χέρι του πάνω στο γόνατό της, παρόλο που στο σχετικό στιγμιότυπο φαίνεται το ακριβώς αντίθετο.

Στο βίντεο, ο 51χρονος ηθοποιός εξιστορούσε την εμπειρία του στις Χρυσές Σφαίρες όπου πριν χρόνια είχε πάει συνοδευόμενος από την μητέρα του, και ενώ μιλούσε ακούμπησε το χέρι του πάνω στο γόνατο της Φόι, η οποία καθόταν δίπλα του. Η ηθοποιός, χωρίς να τον διακόψει, παίρνει αμέσως το χέρι του αλλά ο Σάντλερ στη συνέχεια το βάζει ξανά εκεί. Στην εκπομπή ήταν επίσης καλεσμένη η Έμα Τόμσον, που στην επίμαχη στιγμή φαίνεται να κοιτάζει διακριτικά την κίνηση του Σάντλερ, χωρίς ωστόσο να σχολιάσει κάτι.

Δείτε το βίντεο:

Η συγκεκριμένη κίνηση του Άνταμ Σάντλερ εξόργισε τους χρήστες στο Twitter, που σχολίασαν έντονα ότι ο ηθοποιός έκανε την Κλερ Φόι να νιώσει πάρα πολύ άβολα, πως την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση και πως αγνόησε εντελώς το ότι η ίδια εκνευρίστηκε με όλο αυτό. 


Μετά τον σάλο, η Κλερ Φόι έσπευσε να διευκρινίσει μέσω του εκπροσώπου της πως «η χειρονομία του Άνταμ Σάντλερ δεν την προσέβαλε καθόλου». «Δεν θεωρούμε πως υπήρχε παραμικρή σκοπιμότητα πίσω από την χειρονομία του Σάντλερ και δεν έχει προσβάλει καθόλου την Κλερ», ανέφερε ο εκπρόσωπός της.

Από την πλευρά του ο Άνταμ Σάντλερ, σχολίασε επίσης μέσω εκπροσώπου, πως η πράξη του ήταν απλώς «μια φιλική χειρονομία». Προς υπεράσπισή του, αρκετά μέσα ενημέρωσης υπενθύμισαν ότι πρόσφατα ο ηθοποιός σε κοινή του συνέντευξη με τον Ντάστιν Χόφμαν είχε κάνει ακριβώς το ίδιο, ακουμπώντας αντίστοιχα το γόνατο του ηθοποιού ενώ μιλούσε. 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μαλιστα. Δηλαδη ειναι αντρας χταποδι κ αυτη ειναι η δικαιολογια του. Καποιος να πει σε αυτον κ τους ομοιους του οτι καμια μας δεν απολαμβανει να απλωνει τα πλοκαμια του ο αλλος στο ξεκουδουνο ειτε για να πιασει γονατο ειτε μαλλια ειτε ωμους κλπ κλπ.