Κιτ Χάρινγκτον: Ξέρει τα πάντα για το τέλος του Τζον Σνόου και έκλαψε όταν διάβασε το φινάλε

Κιτ Χάρινγκτον: Ξέρει τα πάντα για το τέλος του Τζον Σνόου και έκλαψε όταν διάβασε το φινάλε Facebook Twitter
0

Ο σταρ του Game of Thrones Κιτ Χάρινγκτον αποκάλυψε στο BBC ότι ξέσπασε σε δάκρυα όταν αυτός και οι συνάδελφοί του διάβασαν το σενάριο για το φινάλε της διάσημης σειράς.

«Το διαβάσαμε την περασμένη εβδομάδα και έτσι ξέρω τα πάντα τώρα» είπε ο «Τζον Σνόου». Ο ηθοποιός Κιτ Χάρινγκτον είπε ότι δεν θα μπορούσε παρά να συγκινηθεί.

«Έκλαψα στο τέλος» είπε. «Πρέπει να καταλάβετε ότι οκτώ χρόνια τώρα- κανείς δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά για αυτό περισσότερο από εμάς», πρόσθεσε.«Θα είναι περίεργο να πω αντίο σε όλους αυτούς και να γυρίσω τις τελευταίες σκηνές μαζί τους. Δεν είμαστε μόνο εμείς συνδεδεμένοι με αυτό, αλλά και πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο».

Παρά το γεγονός ότι γνωρίζει τη μοίρα του διάσημου χαρακτήρα του, ο Χάρινγκτον είπε ότι ορκίστηκε να το κρατήσει μυστικό και πως πέρα από το γεγονός πως δάκρυσε μαθαίνοντας το φινάλε δεν θα πει τίποτα περισσότερο. Πρόσθεσε πως σε όλους τους ηθοποιούς έχουν δώσει εντολή να μην πουν σε κανέναν τίποτα και είπε πως δεν τους άφηναν να βγάλουν ούτε φωτογραφία από τις συναντήσεις τους με την παραγωγή.

Με το τέλος του Game of Thrones, ο βρετανός ηθοποιός δήλωσε πως έχει πολλά να περιμένει με ανυπομονησία, συμπεριλαμβανομένου του γάμου με την Ρόουζ Λέσλι.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM