Σοβαρές καταγγελίες πρώην μέλους των Pussycat Dolls: Δεν ήμασταν συγκρότημα αλλά κύκλωμα πορνείας

Σοβαρές καταγγελίες πρώην μέλους των Pussycat Dolls: Δεν ήμασταν συγκρότημα αλλά κύκλωμα πορνείας Facebook Twitter
7

Το σκάνδαλο Γουάινσταϊν φαίνεται πως άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στη βιομηχανία του θεάματος. Πλέον, οι καταγγελίες γυναικών διαδέχονται η μία την άλλη και διατρέχουν όλο το φάσμα της σόου μπιζ.

Πριν από λίγες μέρες, ήταν η σειρά της 33χρονης Kaya Jones, να ισχυριστεί μέσω Twitter πως το διάσημο συγκρότημα λειτουργούσε επί της ουσίας ως κύκλωμα πορνείας.

«Η δική μου αλήθεια. Δεν ήμουν σε γυναικείο γκρουπ. Ήμουν σε κύκλωμα πορνείας. Α και παράλληλα τύχαινε να τραγουδάμε και να είμαστε διάσημες. Την ίδια ώρα, εκείνοι στους οποίους ανήκαμε έβγαζαν χρήματα» σχολίασε αρχικά η Jones για να προσθέσει: «Πόσο άσχημο ήταν; Με ρωτούν. - Τόσο άσχημο που αναγκάστηκα να παρατήσω τα όνειρά μου, τις συναδέλφους μου και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο 13 εκατ. Ξέραμε ότι θα γινόμασταν ν.1», ανέφερε.

Tα tweets της Jones προκάλεσαν προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις συμπεριλαμβανομένης της δημιουργού του συγκροτήματος, Robin Antin, η οποία χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς της «αηδιαστικά, γελοία ψέμματα». Μιλώντας στο «The Blast», δήλωσε ότι «ψάχνει ξεκάθαρα για τα 15 λεπτά δημοσιότητας».

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι η Jones δεν ήταν ποτέ πραγματικό μέλος του γκρουπ αλλά απλώς ένα από τα πολλά δοκιμαστικά μέλη που δεν τα κατάφεραν.

Σοβαρές καταγγελίες πρώην μέλους των Pussycat Dolls: Δεν ήμασταν συγκρότημα αλλά κύκλωμα πορνείας Facebook Twitter
Αντιδράσεις προκαλούν οι αποκαλύψεις της Kaya Jones.

Η Jones δεν φάνηκε να πτοείται από τον αντίκτυπο και τις αντιδράσεις που είχαν οι φερόμενες αποκαλύψεις της και σε συνέντευξή της στο InfoWars.com της μέσα στο Σαββατοκύριακο, τονίζοντας ότι κομμάτι της συμμετοχής της σε ένα γυναικείο γκρουπ ήταν να της λένε να κοιμάται με παραγωγούς.

Συνεχίζοντας στο ζήτημα της κακοποίησης γυναικών στο χώρο του θεάματος έγραψε στο Twitter:

«Το να είσαι μέλος μιας ομάδας σημαίνει να παίζεις ομαδικά. Σημαίνει να κοιμάσαι με όποιον σου λένε. Αν δεν το κάνεις δεν έχουν τίποτα εναντίον σου. Εννοώ πως αφού σε "βγάλουν στο κλαρί" ή σε εθίσουν στα ναρκωτικά το χρησιμοποιούν εναντίον σου. Σωστό. Θυματοποιούν και πάλι το θύμα».

Τα πρώην μέλη του συγκροτήματος δεν σχολίασαν ευθέως τις καταγγελίες της Jones εκτός από κάποιους υπαινιγμούς.

«Η Παρασκευή και 13 έβγαλε στην επιφάνεια τους τρελούς» τουίταρε η Carmit Bachar, λίγες ώρες μετά τα tweets της Jones, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε.

Από την άλλη, η Melody Thornton έγραψε: «Ήταν έξυπνη κίνηση! Ύπουλη αλλά έξυπνη».

Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Δεν ξέρω ούτε την κυρία, ούτε αν έχουν βάση οι καταγγελίες της. Αυτό που ξέρω είναι ότι το infowars στο οποίο μίλησε είναι το σάιτ του χυδαίου, φωνακλά, πατριδοβλαμμένου μπροστάρη των fake news Alex Jones. Οπότε δεν μιλάμε για δημοσιογραφική πηγή.
Οσο και να αντιπαθω τις riot, το infowars είναι πραγματι καναλι τύπου σώρρας κτλ. Δεν βαζω το χερι μου στη φωτια αλλα δεν μου αρκει απλα μια δηλωση στο infowars για να κατακρίνω καποιους, μπορει να τις κατακρίνω εν γενει αλλα τουλαχιστον εχουμε και καποια standards. Αρκετες καταγγελείες θα είναι ψευδης μετα απο όλο αυτο τον χαμο απο καιροσκόπες.Συμφωνω λοιπον μαζι σου αναφορικα με την "δημοσιογραφικη" πηγη.
Σκέφτηκες όμως ότι ίσως κανένα άλλο site δε δέχτηκε να το αναπαράγει. Αυτό δε σημαίνει ότι δε συνέβη. Ξέρουμε πολύ καλά άλλωστε τι συμβαίνει στο χώρο του θεάματος. Δεν πέσαμε και από τα σύννεφα ούτε γεννηθήκαμε χθες.