Στο πλευρό της οικογένειας Αντετοκούνμπο οι Μιλγουόκι Μπακς

Στο πλευρό της οικογένειας Αντετοκούνμπο οι Μιλγουόκι Μπακς Facebook Twitter
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τους γονείς του
1
Η οικογένεια Αντετοκούνμπο περνά δύσκολες στιγμές, μετά τον θάνατο του Τσαρλς Αντετοκούνμπο, πατέρα της οικογένειας και οι Μιλγουόκι Μπακς εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατό του, εκφράζοντας τη στήριξή τους στον Γιάννη και την οικογένειά του.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Τζον Χορστ, με δήλωσή του ανέφερε: «Η οικογένεια των Μπακς είναι συντετριμμένη για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Τσαρλς. Όλος ο οργανισμός, οι συμπαίκτες και οι προπονητές του είναι εδώ για να υποστηρίξουν τον Γιάννη και την οικογένειά του, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή.

Ο Τσαρλς ήταν μεγάλο κομμάτι των Μπακς και θα λείψει σε όλους μας. Εκ μέρους των ιδιοκτητών, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας και όλες οι προσευχές μας είναι στον Γιάννη και την οικογένειά του».

Πηγή: Sdna

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια