Είναι επίσημο: Οι σταρ του Game Of Thrones Κιτ Χάρινγκτον και Ρόουζ Λέσλι παντρεύονται

Είναι επίσημο: Οι σταρ του Game Of Thrones Κιτ Χάρινγκτον και Ρόουζ Λέσλι παντρεύονται Facebook Twitter
2

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της επικής -και σούπερ επιτυχημένης- σειράς "Game of Thrones" και παρά τις φήμες που τους ήθελαν -αμφότερους- με άλλους ήρθαν κοντά, έκαναν σχέση, υπήρξαν αχώριστοι τα τελευταία χρόνια, μέχρι που ήρθε και η επισημοποίηση αυτού του δεσμού με μία επίσημη αναγγελία αρραβώνων σε βρετανική εφημερίδα. Ο «Τζον Σνόου» (Κιτ Χάρινγκτον) και η άγρια αγαπημένη του -στη σειρά και στη ζωή- «Ίνγκριντ» (Ρόουζ Λέσλι) προτίμησαν τον παραδοσιακό τρόπο που θα τους φέρει στα σκαλιά της εκκλησίας και με μία λιτή, ωστόσο με όλη την επισημότητα, ανακοίνωση σε ημερήσιο φύλλο, γνωστοποίησαν τους αρραβώνες τους. Το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει τον περασμένο Φεβρουάριο και σύμφωνα πλέον με τον στενό του κύκλο είναι έτοιμοι για τη μεγάλη απόφαση του γάμου. 

Είναι επίσημο: Οι σταρ του Game Of Thrones Κιτ Χάρινγκτον και Ρόουζ Λέσλι παντρεύονται Facebook Twitter

Όπως αναφέρουν από χθες τα βρετανικά tabloids η πρόταση του ηθοποιού στην αγαπημένη του έγινε πριν από λίγες εβδομάδες, κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου και ενώ πάνω κάτω γνώριζε την απάντησή της, δεν περίμενε ότι εκείνη θα ξεσπούσε σε κλάματα από τη συγκίνηση. Λόγω της καταγωγής της Λέσλι από τη Σκωτία, ο γάμος θα καθυστερήσει λίγο, καθώς τόσο εκείνη όσο και η οικογένειά της επιθυμούν έναν παραδοσιακό γάμο για την κόρη τους, με γκάιντες και άντρες με κιλτ. Ωστόσο, το να ορίσει το ζευγάρι ημερομηνία γάμου αναμένεται σχετικά σύντομα. 

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2012 και όπως και οι δύο έχουν αποκαλύψει κατά το παρελθόν ήρθαν πιο κοντά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του "Game Of Thrones" στην Ισλανδία. Κατά διαστήματα έρχονταν στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες τους από διακοπές και άλλα στιγμιότυπά τους εκτός γυρισμάτων που αποκάλυπταν πόσο ερωτευμένοι είναι, ωστόσο οι δυο τους φρόντιζαν να κρατούν όσο το δυνατόν χαμηλούς τόνους για τη σχέση τους. 

Με πληροφορίες από Daily Mail, Sun  

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM