Το επικό φινάλε της Donatella Versace - Πέντε θρύλοι της μόδας ξανά μαζί στην πασαρέλα

Το επικό φινάλε της Donatella Versace - Πέντε θρύλοι της μόδας ξανά μαζί στην πασαρέλα Facebook Twitter
0

Έχουν περάσει 20 χρόνια από την δολοφονία του Gianni Versace και για να τιμήσει την κληρονομιά του σχεδιαστή, η Donatella Versace διοργάνωσε ένα ιδιαίτερο σόου κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

Μαζί με τη συλλογή της Άνοιξης του 2018 που αποτίει φόρο τιμής στα εμβληματικά σχέδια του Gianni, τα θρυλικά supermodels της δεκαετίας του 90 επανενώθηκαν και έκλεισαν την επίδειξη.

Το επικό φινάλε της Donatella Versace - Πέντε θρύλοι της μόδας ξανά μαζί στην πασαρέλα Facebook Twitter
Το επικό φινάλε της Donatella Versace - Πέντε θρύλοι της μόδας ξανά μαζί στην πασαρέλα Facebook Twitter

Η Naomi Campbell, η Cindy Crawford, η Claudia Schiffer, η Carla Bruni και η Helena Christensen ντυμένες με χρυσά φορέματα περπάτησαν πιασμένες από το χέρι πίσω από τη Donatella για ένα θεαματικό φινάλε. Το τραγούδι που τις συνόδευε δεν ήταν άλλο από το «Freedom» του George Michael.

THE ORIGINAL '90S SUPERMODELS REUNITED ON THE VERSACE RUNWAY TODAY‼️I CAN'T BELIEVE THAT THIS HAPPENED ?#versace #gianniversace @donatella_versace #milano #fashionweek

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mirko (@iammirkofebbrile) στις

Supes forever... #versace #voguerunway

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @luke_leitch στις

Σε συνέντευξη Τύπου πριν από την επίδειξη, η Donatella Versace δήλωσε ότι η πρόβα για την πασαρέλα με τα ινδάλματα της μόδας ήταν η πιο συναισθηματική στιγμή των προετοιμασιών.

«Σήμερα δεν είμαι λυπημένη. Είμαι χαρούμενη που μετά από 20 χρόνια μπορώ τελικά να το κάνω με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου», είπε, προσθέτοντας ότι ήταν απασχολημένη με την αγωνία των πέντε αστέρων της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM