Η Gwyneth Paltrow τώρα πουλάει πανάκριβο αποσμητικό που διώχνει τα ενεργειακά βαμπίρ

Η Gwyneth Paltrow τώρα πουλάει πανάκριβο αποσμητικό που διώχνει τα ενεργειακά βαμπίρ Facebook Twitter
0

Μετά τις φεγγαρόπετρες αιδοίου, τα αυτοκόλλητα που απομακρύνουν τα αρνητικά κύματα ενέργειας και άλλα τέτοια που έχουν κάνει τη Gwyneth Paltrow ακόμη πιο διάσημη, για όλους τους λάθος λόγους, τώρα η ηθοποιός, μέσω του site της πουλά σπρέι για βαμπίρ. Δεν πρόκειται για κάποιου είδους αστείο, αλλά για το νέο προϊόν πολυτελείας που μπορεί κανείς να βρει στο "Goop", πωλείται προς 30 δολάρια το μπουκαλάκι και η ιδιότητα του είναι μία: να απωθεί τους ενεργειακούς βρυκόλακες. 

Sites με γυναικεία θεματολογία, μεταξύ των οποίων το "The Cut" πλέον ειρωνεύονται ευθέως όχι μόνο τα καμώματα και τις ψυχώσεις της ηθοποιού με την «καλή ενέργεια», αλλά την απροκάλυπτη απάτη, την οποία διαπράττει με όρους ελεύθερης αγοράς, απευθυνόμενη προφανώς σε αφελείς. Με τίτλο «εντάξει, τώρα το Goop μας κάνει πλάκα, αλλά το θέμα είναι ποιος γελάει», το site ρωτάει ευθέως την ηθοποιό αν έχει χρησιμοποιήσει το προϊόν της και αν όντως είναι αποτελεσματικό... 

Η Gwyneth Paltrow τώρα πουλάει πανάκριβο αποσμητικό που διώχνει τα ενεργειακά βαμπίρ Facebook Twitter

Για την ιστορία πάντα, ας σημειωθεί ότι οι οδηγίες χρήσης του προϊόντος είναι ξεκάθαρες: «απλώς ψεκάζετε μερικές φορές γύρω από το κεφάλι σας και το ελιξήριο μέσα στο μπουκαλάκι θωρακίζει την αύρα σας, και σας προστατεύει από ενεργειακά βαμπίρ και όλα τα αρνητικά vibes που μπορεί να σας περιβάλλουν»... 

Ας σημειωθεί, ότι παρά τις επιπολαιότητες για τις οποίες εναντίον της ηθοποιού έχει στραφεί ακόμη και η επιστημονική κοινότητα, η ίδια από αυτό τον Σεπτέμβρη ετοιμάζεται να δει τη θεματολογία του site της και στην έντυπη εκδοχή του, με μία πολυτελή συλλεκτική έκδοση και σε συνεργασία με τον εκδοτικό κολοσσό Condé Nast.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM