Η Τζένιφερ Λόρενς θέλησε να αγκαλιάσει την Έμα Στόουν αλλά το πράγμα δεν εξελίχθηκε πολύ καλά

Η Τζένιφερ Λόρενς θέλησε να αγκαλιάσει την Έμα Στόουν αλλά το πράγμα δεν εξελίχθηκε πολύ καλά Facebook Twitter
0

Η φιλία της Τζένιφερ Λόρενς με την Έμα Στόουν ξεκίνησε με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο, ένα sms που έγραφε «Άντε γ@@σου».

Ο Γούντι Χάρελσον, που είχε συμπρωταγωνιστήσει με την πρώτη στο «The Hunger Games» και τη δεύτερη στο «Zombieland», σκέφτηκε πως οι δυο τους θα έκαναν πολύ καλή παρέα οπότε έδωσε στην Στόουν το τηλέφωνο της Λόρενς. «Μου έστειλε μήνυμα πως πήρε τον αριθμό μου από τον Γούντι. Της απάντησα, "Άντε γ@@σου"! Και από τότε έχουμε γίνει οι καλύτερες φίλες», είχε δηλώσει η Τζένιφερ Λόρενς στο 2016 σε συνέντευξή της στο Vanity Fair. Μετά από αυτό έστελναν μηνύματα η μία στην άλλη για ένα χρόνο. «Ήταν σαν την προσωπική μας εκδοχή του The Notebook- 365 μηνύματα», λέει η Λόρενς.

Έκτοτε οι δυο τους έχουν θεαθεί αρκετές φορές μαζί, από συναυλίες της Adele μέχρι βόλτες και δείπνα, αλλά πρόσφατα μοιράστηκαν μια πολύ αμήχανη στιγμή που για κακή τους τύχη κατέγραψε τυχαία η κάμερα του Vanity Fair.

Οι δύο βραβευμένες με Όσκαρ ηθοποιοί συναντήθηκαν πριν μέρες στο Toronto International Film Festival και αφού χαιρετήθηκαν από μακριά, κάποια στιγμή η Τζένιφερ Λόρενς πήγε να αγκαλιάσει την Έμα Στόουν, που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένη γι' αυτό. Το αποτέλεσμα είναι μια εντελώς άβολη και αμήχανη στιγμή, που η μία ανοίγει τα χέρια της για αγκαλιά, η άλλη γέρνει προς τα πίσω αλλά αμφότερες γελούν, ενδεχομένως με την μεγάλη γκάφα.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Jennifer Lawrence and Emma Stone have a somewhat awkward moment at the Variety Studio | #VarietyStudio presented by @att #TIFF17

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Variety Magazine (@variety) στις

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη παρ'ολίγον πλην άβολη και on camera αγκαλιά, που έχει στο βιογραφικό της η Έμα Στόουν. Μόνο που στην προηγούμενη περίπτωση ήταν εκείνη που πήγε να αγκαλιάσει κάποιον, ο οποίος έστριψε προς τα αλλού, και τότε το στιγμιότυπο είχε γίνει viral αφού ήταν στην απονομή από τις Χρυσές Σφαίρες. Τότε η Έμα Στόουν είχε σηκωθεί να αγκαλιάσει τον Ντάμιεν Σαζέλ, σκηνοθέτη του «La La Land», ο οποίος προτίμησε να αγκαλιάσει την κοπέλα του.

Σε ερώτηση αργότερα σχετικά με το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, η Έμα Στόουν είχε πει στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ: «Ο Ντάμιεν σίγουρα θέλει να αγκαλιάσει ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ. Αν και έπαιξα σε ταινία με πολλές χορογραφίες, δεν είμαι και πολύ άτομο με συντονισμένες κινήσεις».

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις της στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live και το απόσπασμα από τις Χρυσές Σφαίρες:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM