Το αστείο της Κέιτ Χάντσον για την καισαρική που προκάλεσε οργή στους θαυμαστές της

Το αστείο της Κέιτ Χάντσον για την καισαρική που προκάλεσε οργή στους θαυμαστές της Facebook Twitter
1

Αντιμέτωπη με την οργή εκατοντάδων χρηστών στα social media έχει έρθει η Κέιτ Χάντσον λόγω μιας δήλωσης που έκανε σχετικά με την μέθοδο της καισαρικής.

Η διάσημη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου του περιοδικού Cosmopolitan και στη συνέντευξή της κλήθηκε, μεταξύ άλλων, να συμπληρώσει ένα σύντομο ερωτηματολόγιο με ερωτήσεις όπως «η τελευταία φωτογραφία που τράβηξα με το κινητό μου» και «η μεγαλύτερη πηγή άγχους μου». Ωστόσο, η απάντηση που έδωσε στην ερώτηση «Το πιο τεμπέλικο πράγμα που έκανα ποτέ» ήταν εκείνη που εξόργισε τους θαυμαστές της.


Η 38χρονη σταρ απάντησε στην συγκεκριμένη ερώτηση «Το να κάνω καισαρική τομή», κάτι που προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση αλλά και θυμό στους θαυμαστές της, ειδικά σε γυναίκες που είναι μητέρες καθώς θεώρησαν το σχόλιο ιδιαιτέρως προσβλητικό. Όπως επισήμαναν στην πλειονότητά τους, το να χαρακτηρίζει «τεμπελιά» την καισαρική δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στις γυναίκες που λόγω επιπλοκών δεν έχουν άλλη επιλογή στον τοκετό. 


«Η καισαρική έσωσε τις ζωές των γιων μου, λυπάμαι που αυτό το ορίζεις ως τεμπελιά. Είσαι άσχετη», «Ναι Κέιτ, το να γεννήσω την κόρη μου με καισαρική αντί να την αφήσω να πεθάνει ήταν "τεμπελιά". Έχασα πάσα ιδέα για σένα», «Αγαπούσα την Κέιτ αλλά πλέον δεν έχω κανένα σεβασμό απέναντί της. Έχω κάνει δύο καισαρικές λόγω ανάγκης και χρειάστηκα μήνες να αναρρώσω», «Πώς στην ευχή θεωρείς τεμπελιά το να σου ανοίγουν τα σωθικά και να τα γυροφέρνουν ώστε να γεννήσεις το μωρό σου;», ήταν μερικά από σχόλια των χρηστών, που αναπαρήγαγαν επίσης και το απόσπασμα από τη συνέντευξή της στο περιοδικό. 


Βέβαια αρκετοί χρήστες φάνηκαν να καταλαβαίνουν το αστείο που προσπάθησε να κάνει η διάσημη ηθοποιός, αν και σχολίασαν πως, σε κάθε περίπτωση, ήταν λίγο άστοχο. Ωστόσο, τόνισαν πως η ηθοποιός είναι ξεκάθαρο ότι δεν αναφέρεται σε όλες τις καισαρικές, αλλά μιλά αποκλειστικά για τον εαυτό της και στήριξαν το δικαίωμά της στην επιλογή. 


Η Κέιτ Χάντσον έχει πει στο παρελθόν πως το να γεννήσει τον γιο της Ryder με καισαρική, ήταν δική της επιλογή. «Το μωρό ήταν πολύ μεγάλο και δεν έκανα διαστολή αλλά είχα ωδίνες. Οι συσπάσεις μου απείχαν δύο με πέντε λεπτά και δεν ένιωθα τίποτα. Ο γιατρός μού είπε πως μπορώ να πάω πίσω στο σπίτι, αλλά ήταν τόσο μπελάς να ξαναφτάσω στο νοσοκομείο επειδή μας καταδίωκαν οι παπαράτσι. Του λέω, "Δεν πάω πίσω στο σπίτι. Δεν μπορώ να το ξανακάνω όλο αυτό. Ας κάνουμε καισαρική. Οπότε με νάρκωσαν», είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της. 

Η ηθοποιός έχει δύο παιδιά, τον 13χρονο Ryder και τον 6 ετών Bingham, στους οποίους έχει φυσικά μεγάλη αδυναμία και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες τους στο Instagram. Χθες πόσταρε στο λογαριασμό της μια τρυφερή φωτογραφία που δείχνει την ίδια αγκαλιά με τον μεγάλο της γιο, να ποζάρουν με ίδιο κούρεμα, καθώς πρόσφατα ξύρισε το κεφάλι της για τις ανάγκες της νέας της ταινίας.

❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson) στις

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια