Αυτό που έκανε η Taylor Swift εξόργισε τους φανς της και άρχισαν να τη γιουχάρουν (BINTEO)

Αυτό που έκανε η Taylor Swift εξόργισε τους φανς της και άρχισαν να τη γιουχάρουν (BINTEO) Facebook Twitter
4

Ήταν μια μεγάλη εβδομάδα για την Taylor Swift καθώς το τραγούδι  "Look What You Made Me" και το μουσικό βίντεο έκαναν πρεμιέρα προκαλώντας τρελά ρεκόρ και εκτεταμένες συζητήσεις.

Όμως η Swift προσπάθησε να μην κάνει καμία δημόσια εμφάνιση και φαίνεται πως η στρατηγική της ήταν να παρακολουθεί από μακριά την επιτυχία της να γιγαντώνεται. Αυτό μάλλον την οδήγησε σε κάτι ακραίο σήμερα καθώς στην προσπάθειά της να αποφύγει τους φανς έκανε μια τραγελαφική έξοδο.

Η Swift βρέθηκε στη Μασαχουσέτη καθώς ήταν παράνυμφος στο γάμο στενών φίλων της. Τα νέα μαθεύτηκαν και έξω από την εκκλησία συγκεντρώθηκαν μερικοί φανς - κυρίως οικογένειες με νεαρά παιδιά όπως αναφέρεται.

Οι θαυμαστές περίμεναν να δουν το ίνδαλμά τους να βγαίνει από την εκκλησία και είχαν στηθεί για ώρα μέσα στη βροχή σε απόσταση από το κτίριο.

Όμως λίγο πριν έρθει η πολυπόθητη ώρα, οι σωματοφύλακες της Swift άνοιξαν δύο μεγάλα μαύρα πανιά και δημιούργησαν έναν διάδρομο για να κρύψουν τελείως την μικρή απόσταση που θα διένυε η τραγουδίστρια για να μπει στο αυτοκίνητό της. Όταν οι φανς - που το μόνο που ήθελαν ήταν να τη δουν για λίγο από απόσταση-  είδαν τι συνέβαινε, εξαγριώθηκαν και άρχισαν να γιουχάρουν.

Στο βίντεο ακούγεται κάποιος να φωνάζει «Τaylor νομίζαμε πως αγαπάς τους θαυμαστές σου». Το βίντεο έχει προκαλέσει κακή εντύπωση και αρνητικά σχόλια τόσο στα social media όσο και σε δημοσιεύματα που υπογραμμίζουν το πόσο σνομπ ήταν ο τρόπος της Swift.

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM