«Δεν είμαι ζώο»- Η Μάλια Ομπάμα εξοργίζεται με γυναίκα που την καταδιώκει για μια φωτογραφία

«Δεν είμαι ζώο»- Η Μάλια Ομπάμα εξοργίζεται με γυναίκα που την καταδιώκει για μια φωτογραφία Facebook Twitter
1

Όταν είσαι κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ - και μάλιστα του δημοφιλέστερου - είναι αναμενόμενο να αντιμετωπίζεσαι σαν σελέμπριτι. Όμως αυτό είναι κάτι που μάλλον δεν αρέσει στην Μάλια Ομπάμα η οποία βρίσκεται στο Χάρβαρντ ως πρωτοετής.

To περιστατικό που φαίνεται να εξόργισε την 19χρονη ξεκίνησε μέσα σε ένα κατάστημα. Η Μάλια ήταν με μια φίλη της στο εστιατόριο και την προσέγγισε μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία της ζήτησε να τη βγάλει φωτογραφία μαζί με τον εγγονό της. Η κόρη του Ομπάμα αρνήθηκε ευγενικά. Όμως η ηλικιωμένη δεν το έβαλε κάτω και τελικά βγήκε από κατάστημα και περίμενε την Μάλια μπροστά απ΄την πόρτα για να καταγράψει την έξοδό της. Όταν η νεαρή φοιτήτρια βγήκε, η ηλικιωμένη την τράβηξε φωτογραφία και συνέχισε με βίντεο.

«Θα μου τη βάλεις (σ.σ. την κάμερα) στο πρόσωπο σαν να είμαι ζώο στο κλουβί» είπε η Μάλια εμφανώς ενοχλημένη προς τη γυναίκα η οποία συνέχισε ατάραχη να τραβάει βίντεο.

h Μάλια Ομπάμα, η μεγαλύτερη κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, μετακόμισε στο δωμάτιο της στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ την περασμένη εβδομάδα και όπως ήταν αναμενόμενο η άφιξή της προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον από τα μίντια.

Το Χάρβαρντ είναι ένα από τα πιο γνωστά πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τόσο ο Μπαράκ όσο και η Μισέλ Ομπάμα φοίτησαν στη νομική σχολή στο Χάρβαρντ.

Πολλοί χρησιμοποίησαν τα social media για να δημοσιεύσουν μηνύματα λέγοντας ότι είδαν την Μάλια ή τους διάσημους γονείς της στην πανεπιστημιούπολη. Η εφημερίδα Boston Globe έστειλε έναν δημοσιογράφο στην πανεπιστημιούπολη για να μάθει λεπτομέρειες, αλλά η Μάλια αρνήθηκε ευγενικά να κάνει δηλώσεις.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια