Απεργία της ΓΣΕΕ

«Επικίνδυνες Αποστολές 6»: O Τομ Κρουζ τραυματίστηκε στα γυρίσματα από άλμα σε ταράτσα - ΒΙΝΤΕΟ

«Επικίνδυνες Αποστολές 6»: O Τομ Κρουζ τραυματίστηκε στα γυρίσματα από άλμα σε ταράτσα - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
0

Ο Τομ Κρουζ φημίζεται για το γεγονός ότι στις ταινίες του πρωταγωνιστεί ο ίδιος ακόμα και στις πιο επικίνδυνες σκηνές, χωρίς τη βοήθεια κασκαντέρ. Όμως, στα γυρίσματα για τις «Επικίνδυνες Αποστολές 6» αυτό οδήγησε στον τραυματισμό του.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Mirror, ο 55χρονος αστέρας του Χόλιγουντ έπεσε πάνω σε έναν τοίχο στην προσπάθειά του να κάνει ένα άλμα από την ταράτσα του ενός κτιρίου προς την ταράτσα ενός άλλου, στο κεντρικό Λονδίνο.

Ο ηθοποιός, που ήταν δεμένος με σχοινί, φαίνεται πως δεν υπολόγισε σωστά την απόσταση, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον αστραγαλό του.

 

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε, φαίνεται να προσπαθεί να ανέβει στην ταράτσα, καθώς κρατιέται στην άκρη του κτιρίου. Μόλις ανεβαίνει, δείχνει να πονάει, αλλά μπορεί να σταθεί στα πόδια του. Αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους ειδικούς.

Ο Τομ Κρουζ έχει γυρίσει ο ίδιος τις επικίνδυνες σκηνές σε όλες τις ταινίες «Επικίνδυνες Αποστολές». Σε παλαιότερη συνέντευξη στο ITV είχε δηλώσει: «Δεν είναι ότι δεν φοβάμαι όταν κάνω αυτά τα πράγματα. Είναι ότι δεν με πειράζει να φοβάμαι».

Πολιτισμός
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM
I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Πολιτισμός / I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Η διάσημη μουσικός και εικαστικός δηλώνει ότι έχει πάθει εμμονή με την τεχνητή νοημοσύνη, την οποία χρησιμοποιεί για να συνομιλεί και να γράφει μουσική με τον αείμνηστο σύντροφό της.
NEWSROOM