«Έχασα την ψυχή μου και τα παιδιά μου τον ήρωά τους»: H σπαρακτική δήλωση της συζύγου του Τσέστερ Μπένινγκτον

«Έχασα την ψυχή μου και τα παιδιά μου τον ήρωά τους»: H σπαρακτική δήλωση της συζύγου του Τσέστερ Μπένινγκτον Facebook Twitter
0

Η Tαλίντα Μπένινγκτον, χήρα του τραγουδιστή των Linkin Park Τσέστερ Μπένινγκτον, ο οποίος αυτοκτόνησε πριν από μια εβδομάδα, κάλεσε σήμερα τους φανς του συγκροτήματος  να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον καθώς διανύουν μια περίοδο πόνου.

«Είχαμε μια παραμυθένια ζωή που τώρα έχει μετατραπεί σε αρρωστημένη τραγωδία του Σαίξπηρ», αναφέρει η Ταλίντα σε μια δήλωση που δόθηκε στα μίντια από τον ατζέντη του συγκροτήματος.

Ο 41χρονος αμερικανός τραγουδιστής βρέθηκε απαγχονισμένος σε ιδιωτική κατοικία στο Λος Άντζελες την περασμένη Πέμπτη σκορπώντας θλίψη στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα και σε εκατομμύρια θαμαστές που τον λάτρευαν για τις εκρηκτικές του ερμηνείες με τους Linkin Park. Mε την Ταλίντα είχαν παντρευτεί το 2006 και έκαναν τρία παιδιά ενώ ο τραγουδιστής είχε ακόμη τρία παιδιά από προηγούμενους γάμους.

Η δήλωση της Ταλίντα: 

Πριν από μία εβδομάδα, έχασα την ψυχή μου και τα παιδιά μου έχασαν τον ήρωά τους - τον πατέρα τους. Είχαμε μια παραμυθένια ζωή που τώρα έχει μετατραπεί σε αρρωστημένη τραγωδία του Σαίξπηρ. Πώς μπορώ να προχωρήσω; Πώς μπορώ να σηκώσω την θρυμματισμένη μου ψυχή; Η μόνη απάντηση που ξέρω είναι να μεγαλώσω τα μωρά μας με όση αγάπη μου έχει απομείνει.
Θέλω να ενημερώσω τους φανς σε όλο τον κόσμο πως αισθανόμαστε την αγάπη σας. Αισθανόμαστε και την απώλειά σας. Τα μωρά μου είναι τόσο μικρά για να έχουν χάσει τον μπαμπά τους. Και ξέρω ότι όλοι θα βοηθήσετε να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη του. Ήταν μια φωτεινή, γεμάτη αγάπη ψυχή με φωνή αγγέλου. Και τώρα είναι ελεύθερος να ερμηνεύει τα τραγούδια του στις καρδιές μας. Ο Θεός να μας ευλογεί όλους και να μας δίνει δύναμη να στηρίζουμε ο ένας στον άλλο στον πόνο. Ο Τσέστερ αυτό θα ήθελε να πράξουμε. Αναπαύσου εν ειρήνη, αγάπη μου.»

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM