Η Κέιτ Χάντσον τολμά να ξυρίσει το κεφάλι της για έναν ρόλο-έκπληξη

Η Κέιτ Χάντσον τολμά να ξυρίσει το κεφάλι της για έναν ρόλο-έκπληξη Facebook Twitter
1

Η Κέιτ Χάντσον προστίθεται στη λίστα των ηθοποιών (Kristen Stewart, Zoë Kravitz, Cara Delevingne) που ξύρισαν τα μαλλιά τους για τις ανάγκες κινηματογραφικού ρόλου.

Η ηθοποιός  απαθανατίστηκε αυτή την εβδομάδα σε γυρίσματα ταινίας με ξυρισμένο κεφάλι και οι φωτογραφίες της δημοσιεύθηκαν σε πολλά ηλεκτρονικά ΜΜΕ μεταξύ των οποίων και η Vogue η οποία έκανε λόγο για την πιο τολμηρή στιλιστική επιλογή που έχει κάνει η ηθοποιός.

Η Κέιτ Χάντσον τολμά να ξυρίσει το κεφάλι της για έναν ρόλο-έκπληξη Facebook Twitter

Ενώ η ταινία είναι ακόμη στο αρχικό στάδιο, λέγεται ότι πρόκειται για ρόλο σε μιούζικαλ που θα σκηνοθετήσει η τραγουδίστρια Sia.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Χάντσον είχε δημοσιεύσει φωτογραφία στο Instagram στην οποία κάνει πρόβα χορού με τη Μάντι Ζίγκλερ την μικρή μούσα της Sia, τη νεαρή χορεύτρια, η οποία εμφανίζεται σε όλα τα βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας και εντυπωσιάζει με το ταλέντο της.

Dance rehearsal with this bundle of excellence! ?❤️ @maddieziegler

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson) στις

Freedom ?? Compliments of @siathisisacting ❤️ #OurBeautifulDirector

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson) στις

Πρόσφατα, η Κάρα Ντελεβίν ξύρισε τα μαλλιά της για να υποδυθεί μία ασθενή με καρκίνο σε κινηματογραφική ταινία. Παραδέχθηκε ότι το έκανε και για να αμφισβητήσει την έννοια της ομορφιάς που επικρατεί. «Η ομορφιά δεν πρέπει να προσδιορίζεται τόσο εύκολα. Είναι απεριόριστη», είχε δηλώσει.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια