Στο «σφυρί» ένα δείπνο με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Κέιτ Γουίνσλετ

Στο «σφυρί» ένα δείπνο με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Κέιτ Γουίνσλετ Facebook Twitter
0

Σε δημοπρασία βγαίνει ένα δείπνο με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Κέιτ Γουίνσλετ, με τα χρήματα να προορίζονται για το ίδρυμα για την προστασία του περιβάλλοντος του Ντι Κάπριο. Ο πλειοδότης του «λαχνού» αυτού αναμένεται να δειπνήσει αύριο με τους δύο αστέρες του Χόλιγουντ.

Το δείπνο διοργανώνεται κατά τη διάρκεια του ετήσιου γκαλά του Ιδρύματος του Ντι Κάπριο, που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Σεν Τροπέ της νότιας Γαλλίας, επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος του ηθοποιού. Ωστόσο, δεν θέλησε να πει το ύψος του ποσού εκκίνησης, ούτε πόσα χρήματα το ίδρυμα ελπίζει να αποσπάσει από τον «λαχνό» αυτό.

Πέρυσι, το ίδρυμα συγκέντρωσε 45 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια του γκαλά, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ντι Κάπριο έχει στρατευτεί υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος, ενώ η Κέιτ Γουίνσλετ συνδράμει σε οργανώσεις αρωγής υπέρ των παιδιών με αυτισμό, αστέγων και απόρων καρκινοπαθών.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες είναι οι διασημότητες που προσφέρουν την παρουσία τους σε γεύματα, για τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ φιλανθρωπικών οργανώσεων.

Ο βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα είχε προσφερθεί να δειπνήσει τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου, με όποιον θα έδινε τα περισσότερα χρήματα υπέρ της W.E. (Women Everywhere) Can Lead, της οργάνωσης που βοηθά στην επαγγελματική κατάρτιση νέων γυναικών από την Αφρική.

«Είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους με τον οποίο συνδράμουν οι διασημότητες σε έναν σκοπό» και «αυτό φέρνει πολλά λεφτά», παρατήρησε μια ειδική δημοσίων σχέσεων όταν ρωτήθηκε από το AFP, ενώ ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Όσο για το αυριανό γκαλά, εκτός από το οσκαρικό ζευγάρι, το «παρών» θα δώσουν η Μαντόνα, η Μαριόν Κοτιγιάρ, ο Μάρτιν Σκορτσέζε, η Πενέλοπε Κρουζ, η Κέιτ Χάντσον, ο Μπράντλεϊ Κούπερ, ο Τόμπι Μαγκουάιρ, o Έντουαρντ Νόρτον, η Έμα Στόουν, η Ούμα Θέρμαν, ο Άντριεν Μπρόντι, ο Χάρβεϊ Καϊτέλ και ο Τζάρεντ Λέτο.

Ακόμη και η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό θα παρευρεθεί, ενώ θα τιμηθεί με το New World Leadership Award για την «πράσινη» δέσμευσή της στην υπηρεσία της πρωτεύουσας. Τέλος, ο Λένι Κράβιτζ θα δώσει συναυλία κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP, με πληροφορίες από purepeople

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM