Αντιδράσεις προκαλεί η γυμνή φωτογράφηση της Κένταλ Τζένερ, αλλά όχι επειδή είναι αποκαλυπτική

Αντιδράσεις προκαλεί η γυμνή φωτογράφηση της Κένταλ Τζένερ, αλλά όχι επειδή είναι αποκαλυπτική Facebook Twitter
6
Αντιδράσεις προκαλεί η γυμνή φωτογράφηση της Κένταλ Τζένερ, αλλά όχι επειδή είναι αποκαλυπτική Facebook Twitter

Το διάσημο μοντέλο Κένταλ Τζένερ διανύει μια χρονιά που συνοδεύεται από σκάνδαλα και αντιπαραθέσεις. Πάνε λίγοι μόλις μήνες από τότε που είχε ξεσηκώσει με μια διαφήμισή της και κατάφερε να προκαλέσει διχασμό με τα μπλουζάκια που είχε κυκλοφορήσει και τώρα είναι ξανά αντιμέτωπη με σκληρή κριτική.

  

Το αμερικανικό δίκτυο Fox News μεταδίδει πως η γυμνή της φωτογραφία στο Instagram δεν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό. Αν και είναι μάλλον συνηθισμένο να φωτογραφίζεται γυμνή, αυτό που ενόχλησε ήταν το τσιγάρο της. Το 21 ετών μοντέλο έγραψε στο μήνυμα της «Δεν καπνίζω», αλλά μάλλον η διάθεση ήταν σκωπτική και με δόσεις ειρωνείας.

Το γεγονός πως έχει πάνω από 80 εκατ. followers, ανάμεσά τους και πολλούς έφηβους την καθιστά για μεγάλη μερίδα κόσμου υπεύθυνη για προώθηση του καπνίσματος, μια συνήθεια που στην Αμερική έχει εδώ και καιρό καταφέρει να βρεθεί στο περιθώριο και που οι αρχές δίνουν επίμονη μάχη να εξαλειφθεί τελείως.

i don't smoke

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις

Όμως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το μοντέλο πόζαρε με τσιγάρο και αρκετοί την εγκαλούν για την κακή της επιλογή στα κόνσεπτ.

??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις

f/w17 by me

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις

Πολιτισμός
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Σοβαρα καθιστατε υπολογο έναν ανθρωπο ότι θα θα είναι προσωπικα υπευθυνη για το ξεκινημα καπνισματος εκατομυριων ανθρώπων επειδη κραταει τσιγάρο σε μια φωτογραφιση; Μηπως έχετε χασει το οποιοδήποτε μετρο που ισως υπήρχε καποτε στον πολεμο κατα της "προωθηση προτυπων"; οχι-οχι απο το 100% των θεατων της φωτογραφησης το 0,000000000000000000000001% που θα ξεκινησουν το καπνισμα αποκλειστικα και μονο επειδη είδαν την φωτογραφηση (;) δεν φερουν προσωπικη ευθυνη...η ευθυνη είναι της φωτογραφησης...και θα πρεπει να την συμμορφώσουμε... παλι καλα που δεν είχατε εξουσια κατα την ανοδο της ροκ, μεταλ, πανκ ,ξερετε αυτα που αφου τα μετατρεψαε σε ποπ τωρα τα περιφερετε ως εναλλακτικη ανατρεπτικη κουλια(εδω γελάμε ,ποιο safe αντιδραστικοτητα δεν παιζει) Πολλες φορες μου θυμηζετε αυτους τους πλεον γραφικους συντηριτικους....μα έδειξε στηθος!!!111!!1 θα διαβρωθουν ηθικα οι νεολαιοι που την έχουν ως προτυπο! Ααααα!!! πρεπει να συμμορφωθει για το (αβουλο και χωρις προσωπικη ευθυνη) κοινωνικο καλο.Η ψυχολογια πισω απο τις επιφανιακες διαφορες είναι τοσο μα τοσο ολοιδιες.Αλλαξαν οι εξουσιαστες της κοινωνικης ομοιομορφίας και αλλάξανε μονο οι λεξεις αλλα η θεληση για συμμορφωση το ίδιο και απαλλαλακτα ασφυκτικη.