Η γκάφα της Ιβάνκα με τον Αϊνστάιν- Η "φράση του" που δεν ήταν δική του

Η γκάφα της Ιβάνκα με τον Αϊνστάιν- Η "φράση του" που δεν ήταν δική του Facebook Twitter
1

Η οικογένεια Τραμπ επιδεικνύει μια ιδιαίτερη άνεση στο Twitter, μη γλυτώνοντας όμως και τις συχνές γκάφες, παρά το ελάχιστο των χαρακτήρων του μέσου.

Αυτή τη φορά δεν ήταν ο Αμερικανός Πρόεδρος που υπέπεσε στο σφάλμα αλλά η κόρη του και άτυπη σύμβουλός του Ιβάνκα, η οποία επικαλέστηκε μια διάσημα φράση αποδίδοντάς την στον Άλμπερτ Αϊνστάιν, χωρίς όμως να του ανήκει. 

«Αν τα γεγονότα δεν ταιριάζουν στη θεωρία, άλλαξε τα γεγονότα - Αλβέρτος Αϊνστάιν», έγραψε στο Twitter η προεδρική θυγατέρα για να αναλάβουν στη συνέχεια οι χρήστες του μέσου που ως γνωστόν περιμένουν στη γωνία για να σε στήσουν στον "τοίχο".

Κάτω από το tweet πάντως έχει ξεκινήσει μια μεγάλη κουβέντα γύρω από το ποιος τελικά είπε αυτή τη φράση, καθώς πολύς κόσμος την αποδίδει εσφαλμένα στον Αϊνστάιν.

 
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια