Διάσημοι και αγαπημένοι Βρετανοί «κάνουν οντισιόν» στο νέο σποτάκι της British Airways για την ασφάλεια

Διάσημοι και αγαπημένοι Βρετανοί «κάνουν οντισιόν» στο νέο σποτάκι της British Airways για την ασφάλεια Facebook Twitter
0

Κανονικά όλοι οι επιβάτες στα αεροπλάνα θα έπρεπε να παρακολουθούν με τεράστια προσοχή τις οδηγίες ασφαλείας που εξηγούν κάθε φορά οι αεροσυνοδοί πριν την απογείωση της πτήσης. Ωστόσο, ελάχιστοι το κάνουν. Η British Airways είπε να το αλλάξει αυτό και γι' αυτό αποφάσισε να φτιάξει ένα εντελώς διαφορετικό βίντεο για να το πετύχει.

Η γνωστή αεροπορική εταιρία συνεργάστηκε με το Comic Relief σε ένα καινούργιο σποτ, στο οποίο εμφανίζονται διάφοροι διάσημοι Βρετανοί, ανάμεσά τους η Τζίλιαν Άντερσον, ο Γκόρντον Ράμσεϊ, o Ρόουαν Άτκινσον, η Θάντι Νιούτον, ο Τσιούετελ Έτζιοφορ, ο Γουόργουικ Ντέιβις, ο Τζιμ Μπρόντμπεντ αλλά και ο Ίαν ΜακΚέλεν. 

Στο χιουμοριστικό βίντεο, που θα αρχίσει να προβάλλεται στις πτήσεις της British Airways από την 1η Σεπτεμβρίου, ο κωμικός Ασίμ Σόντχρι περνά από οντισιόν όλους αυτούς τους ανθρώπους για να επιλέξει υποτίθεται το νέο πρόσωπο που θα εκφωνεί τις οδηγίες, τους οποίους και βάζει όχι μόνο να διαβάσουν τα λόγια αλλά να κάνουν και επίδειξη όλων των διαδικασιών μέσα στο αεροσκάφος. 

Δείτε το βίντεο:

 

Και bonus το behind-the-scenes βίντεο που έδωσε επίσης στη δημοσιότητα η British Airways:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM