Κατηγόρησαν τον DJ Khaled πως έσπασε την πλάτη αλόγου που ίππευσε - ΒΙΝΤΕΟ

Κατηγόρησαν τον DJ Khaled πως έσπασε την πλάτη αλόγου που ίππευσε - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
0

Ο σταρ της ραπ DJ Khaled αναγκάστηκε να διαψεύσει φήμες και συγκεκριμένα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως σκότωσε άλογο εξαιτίας του βάρους του.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο καλλιτέχνης ο οποίος είχε ιππεύσει το ζώο ήταν τόσο βαρύς που του έσπασε την ράχη.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε πως ο τραυματισμός του ζώου ήταν τόσο σοβαρός που στην συνέχεια κρίθηκε πως πρέπει να του γίνει ευθανασία.

Τα ανυπόστατα όπως αποδείχθηκε δημοσιεύματα ξεκίνησαν να εμφανίζονται μετά το βίντεο του DJ Khaled στο θέρετρο One & Only Ocean Club στο Nassau, στις Μπαχάμες. Υπήρξαν επίσης ισχυρισμοί πως ο Khaled πλήρωσε για τα έξοδα ευθανασίας και ταφής του αλόγου.

 

Οι εκπαιδευτές του αλόγου διέψευσαν επίσης τις αναφορές που τους εμφάνιζαν να υποστηρίζουν ότι το ζώο υπέκυψε υπό το βάρος του ράπερ.

Οι εκπρόσωποι του σταρ δήλωσαν στην εφημερίδα  Metro.co.uk πως η ιστορία είναι απόλυτα ψευδής και πως υπάρχουν δημοσιευμένα βίντεο που δείχνουν το ίδιο άλογο να ιππεύεται από άλλους αναβάτες αρκετές ώρες μετά.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM