Με μία δημόσια ανάρτησή της η ηθοποιός Σάρον Στόουν υποστήριξε τη Μαντόνα με αφορμή μια παλιά, αλλά αποκαλυπτική επιστολή της τραγουδίστριας που είδε το φως της δημοσιότητας.

 

Η προσωπική επιστολή που δημοσιεύτηκε πρόσφατα καθώς θα βγει σε πλειστηριασμό είχε γραφτεί το 1992 λίγο αφότου η Μαντόνα είχε μπει στο στόχαστρο των μίντια εξαιτίας του προκλητικού της βιβλίου SEX.

 

Παραλήπτης ήταν ο τότε εραστής της Μαντόνα Τζον Ένος, ο οποίος πούλησε πρόσφατα την επιστολή σε δημοπρασία και με τη σειρά του ο νέος ιδιοκτήτης του τη δημοσίευσε προκαλώντας ενθουσιασμό στα ταμπλόιντς.

 

Τότε η Μαντόνα είχε μιλήσει και για την Γουίτνεϊ Χιούστον εκτός από την Σάρον Στόουν.


Στο γράμμα της, το 1993, η Μαντόνα ανέφερε:


«Είναι τόσο απογοητευτικό να διαβάζω ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον έχει τη μουσική σταδιοδρομία που εγώ θα επιθυμούσα να είχα και ότι η Σάρον Στόουν έχει την κινηματογραφική καριέρα που δεν θα έχω ποτέ. Όχι επειδή θέλω να είμαι σαν αυτές τις γυναίκες, αλλά γιατί προτιμώ να πεθάνω, καθώς είναι τόσο τρομερά μέτριες και πάντα προβάλλονται ως δείγματα αρετής και σαν μέτρο σύγκρισης ώστε να με ταπεινώσουν».

 

Η επιστολή ήταν αναμενόμενο να προκαλέσει αίσθηση και να προκαλέσει πολλά σχόλια.

 

Η Σάρον Στόουν δεν το άφησε έτσι και απάντησε με τον καλύτερο τρόπο. Να σημειωθεί ότι μετά τα μέσα της δεκαετίας του '90 -μετά την επιστολή δηλαδή- οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν κι έγιναν καλές φίλες.

 

«Αγαπητή  Μαντόνα...Πρώτον, νομίζω ότι είναι εξωφρενικό που κάποιος δημοσιεύει τις ιδιωτικές σου επιστολές. Επομένως δημοσιεύω και εγώ δημοσίως. Ξέρεις ότι είμαι φίλη σου. Έχω ευχηθεί σε κάποιες προσωπικές στιγμές να ήμουν μία ροκ σταρ... αισθάνθηκα όσο μέτρια με περιέγραψες.

Γνωρίζουμε και οι δύο, όπως μόνο αυτοί που έχουν επιβιώσει τόσο πολύ καιρό γνωρίζουν, ότι το να μας ανήκει η μεριότητά μας είναι ο μόνος τρόπος να μας ανήκει η δύναμή μας. Για να γίνουμε αυτό που έχουμε γίνει και δύο μας.

Σε αγαπώ και σε λατρεύω. Δεν θα στραφώ απέναντί σου διεισδύοντας στη δική σου προσωπική διαδρομή. Σάρον».